פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

כבר לפני כחצי שנה זה התחיל, פתאום אני שם לב שסל המיחזור שלי נהיה עמוס, כולו מלא וגדוש במאות תיקיות שנקראות כולן בשם: tmpOTAUpdate, אני רואה שפשוט אחת ל2-3 שניות מגיע עוד אחת כזו ועוד אחת לסל המיחזור, בתחילה הייתי מרוקן את זה משם כל יום, היה לוקח לי כמה דקות, בהמשך נמאס לי והייתי מרוקן כל שבוע שבועיים והיתה יכול לקחת לי רק המחיקה חצי שעה 40 דקות, לאחרונה נחשפתי כאן לכמה אשכולות עם הסבר איך לנקות את מחשב ע"י ריקון תיקיה בשם temp [שם שדומה לשם התיקיה המוזרה ההיא] אז נזכרתי שבעצם כבר הרבה מאוד זמן לא רוקנתי את סל המיחזור, ביצעתי ריקון והיו שם כמה מאות אלפים(!) של תיקיות כאלו, לקח לי כשעתיים לרוקן את זה,

תכלס' מישהו אולי יכול לתת לי פתרון או הסבר מה זה?

כעת אחרי שעשיתי ניקוי למחשב כנ"ל, בדקתי שוב בסל המיחזור, ואני רואה שהקצב ירד, כמעט אין תיקיות כאלו, רק שתים מהיום האחרון, הנה:סל המיחזור.GIF

אם כבר התפניתי לברר מה זה עשיתי בדיקה לגלות אולי מאיפה זה מופיע, ומצאתי שהמילים האלו כתובות במחשב בתוך איזה פנקס רשימות אי שם במערכת, הפנקס נמצא כאן:
כאן נמצא הפנקס רשימות.GIF
וכך זה נראה בתוכו:
בקובץ פנקס רשימות.GIF

???
תיקיית הuser אצלי במחשב מורעבת לחלוטין! או יותר נכון, תיקייה "1" שנמצאת בתוכה
ככל שמפנים יותר מקום, כך היא הולכת וגדלה, ומשתלטת על הזיכרון בלי כל סיבה הגיונית לעין.
כאשר עומדים על התיקייה מבחוץ- מצורף צילום מסך- הנתונים מראים שיש בתוך התיקייה 159 ג'יגה

1.PNG
כאשר נכנסים לתוך התיקיה, בוחרים את כל הפריטים ומראים את המאפיינים- מצורף צילום מסך- הנתונים מראים שיש בתוך התיקייה בסך הכל 1.80 ג'יגה

2.PNG

אז איך הוא כל כך רעב????

ה-159 ג'יגה הללו התחילו ב-100 ג'יגה, וככל שמפנים יותר מקום, כך הם
כן, כבר עברתי על האשכול הזה: https://www.prog.co.il/threads/מדריך-המחשב-מפוצץ-מה-לעשות.197281/
ממש בעיון, ופיניתי כל מה שאפשר לפנות

והוא לא מפסיק לאכול...

בקשתי לעזרה ממי שיכול לעזור....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה