פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש לי מחשב Samsung NP-N150 ורציתי לעשות התקנה נקייה ושכחתי לגבות דרייברים ועשיתי פירמוט עכשיו שאני רוצה להתקין הוא כותב לי אין אפשרות להתקין חסר קבצים ושאני מפעיל שוב את ההתקנה הוא כותב שחסרים מנהלי התקן של ההתקנה איך אני מוצא אותם או מה אפשר לעשות?
הורדתי מנהלי התקנים רגילים מאתר הרשמי ולא מראה אותם יש מה לעשות?
תודה רבה מאוד
כפי הבנתי שהפעלתי תוכנה במחשב הזה דרך תיקון
The above is PCI, AGP, PCI-X and PCIe devices in your computer

עוד פלט שהוצאתי
SMBus Intel Corporation NM10/ICH7 Family SMBus Controller Notebook N150P This device is not configured correctly. (Code 1) VEN_8086&DEV_27DA&SUBSYS_C072144D

Ethernet controller Marvell Technology Group Ltd. 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller Notebook N150P This device is not configured correctly. (Code 1)
VEN_11AB&DEV_4354&SUBSYS_C072144D
PCI bridge Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 3 Notebook N150P VEN_8086&DEV_27D4&SUBSYS_C072144D

VGA compatible controller Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller Notebook N150P This device is not configured correctly. (Code 1) VEN_8086&DEV_A011&SUBSYS_C072144D

Display controller Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller Notebook N150P This device is not configured correctly. (Code 1) VEN_8086&DEV_A012&SUBSYS_C072144D
  • 362
  • היתה לי בעיה בגישה לסיסמת המשתמש,

פניתי פה בפורום לטכנאי:
    http://www.prog.co.il/member.php?u=28373

וקיבלתי עזרה מפורטת,
    תחילה התחברות למחשב שלי,

העתקת קבצים,

שליחת הוראות מפורטות,

ולאחר מכן התכתב איתי כשעה שלמה למצא דרך לעזור לי,

ואחרי הכל, לא רצה לקחת אגורה !!

ירבו כמותו בישראל !
    (ובפרוג ;))
    0 תגובות
    מוקדש ל-ונתנו10:)

אפשר להשתמש עם כלי ה-GREP ע"י VBA, לחיפוש והחלפה בוורד!

אך נראה לי שיש איזה הגבלות בחיפוש (הלוואי הייתי מכיר שפת ה-GREP).

לחפש משהו
    קוד:
    Sub GREP_in_Word()
    On Error Resume Next
    Application.VBE.ActiveVBProject.References.AddFromFile "C:\WINDOWS\system32\vbscript.dll\3"

Set re = New RegExp
    With re
    .Pattern = InputBox("Enter search pattern string:", "Search with GREP", "")
    .MultiLine = True
    .Global = True
    .IgnoreCase = False
    End With

Set oMatches = re.Execute(ActiveDocument.Range)
    If oMatches.Count <> 0 Then
    ActiveDocument.Range(start:=oMatches.Item(0).FirstIndex, End:=oMatches.Item(0).FirstIndex + oMatches.Item(0).Length).Select
    Else
    MsgBox "No Matches."
    End If
    End Sub
    להדגיש מלה ראשונה בכל פסקה (רק באנגלית, אולי יש נוסחה אחרת שימצא גם בעברית):
    קוד:
    Sub GREP()
    On Error Resume Next
    Application.VBE.ActiveVBProject.References.AddFromFile "C:\WINDOWS\system32\vbscript.dll\3"

Set re = New RegExp
    With re
    .Pattern = "(^.\w* )"
    .MultiLine = True
    .Global = True
    End With

Set oMatches = re.Execute(ActiveDocument.Range)
    For i = oMatches.Count - 1 To 0 Step -1

With oMatches.Item(i)
    Set myrng = ActiveDocument.Range(start:=.FirstIndex, End:=.FirstIndex + .Length)
    End With

With myrng
    .Bold = True
    .Text = re.Replace(.Text, "$1")
    '.InsertBefore "@AA"
    End With

Next
    End Sub

וכמובן אפשר להוסיף עוד כאלו, כיד הדמיון הטובה עליכם.
    • שכוייח!
    Reactions: Yeshivish1 //
    15 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה