פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 115
  • 专业从事水下作业工程,公司具有独立法人资格,同时拥有一批骨干的潜水技术人员;多年来公司在全国各地为国家成功完成大型水务工程任务,输水隧道裂缝工程、防渗,创造了无数次丰功伟绩历史性工程业绩,荣得国家的光荣称号和荣誉。本公司专业范围是面向全国,全国各大城市设有分公司,确保最快时间为客户解燃眉之急,去后顾之忧。本公司足迹遍布全国,海洋、长江、黄河、水库、水厂、电站、矿山及市政水下管道各类潜水工程,先后为石油、电厂、水利、港务、航道、桥梁、码头、市政等行业进行了上千次的水下工程服务,为公司赢得了良好的信誉,潜水作业。 这是新建文章 1.html,请 公司常年承接各种水下工程业务,专业的水下施工队伍,多年的施工经验,质优价廉,卓越服务,二级资质,是你解决水下工程疑难的理想选择。随着社会的发展,科学技术的不断完善,水下切割,经过市场激烈竞争洗礼的我公司全体员工紧随时代脉搏,矿井堵漏,秉承科技领先、质量为本的管理理念,不断创新,水下摄影,为客户着想,做达标工程. &nbsp,水下封堵公司; 公司主要承接的工程潜水业务有:水下结构物的维修与加固;水下钢结构的焊接与切割;承台套箱和钢围堰的安装与拆除;钢管桩防腐工程的牺牲阳极和阴极保护线路安装;水下录像、水下拍照、水下打捞、水下清障、水下堵漏、码头船排和电厂闸门维修,专业承接,水下拆除公司;市政排污管道封堵清淤工程及其它潜水工程等。 水下混凝土切割拆除,液压绳锯切割,是利用液压驱动动力装置切割设备,可对较厚实的混凝土实现各种切割。是钢筋混凝土切割拆除以及修缮工作最适用的切割施工设备,对密排钢筋混凝土构筑物、厚砖墙,水下切割作业都能胜任;绳锯切割可满足液压墙锯不及的切割深度,切割作业深度不受限制,堵漏公司,是应用于建筑工程改造和加固施工的高级工程工具,作为一种特种切割工具,适用于钢筋混凝土、岩石、陶瓷、砖墙等坚硬材料的切割,广泛应用于钢筋混凝土梁、柱的切断,楼板桥梁切割,墙体上开门、开窗、开通风口,石材加工等。 修改添加正文内容,去后顾之忧
    0 תגובות
  • 61
  • כידוע למשתמשי hackintosh , אין הרבה תמיכה ורבים השואלים על העונים בפורומים tonymacx86, hackintosh.com . הרוב ממש חסרי נסיון ורק כמה בודדים הם המומחים שם. זהו גם תחום חדש וכל שינוי בביוס או שינוי בצ'יפסט מצריך קינפוג מחדש של פקודות הboot שלא נדבר על השלמת הדרייברים אח"כ.

יש לי כבר באמתחתי כמה מערכות אוניברסליות שבניתי לפני שנה שעולות כמעט על כל מערכת אך הן מיושנות.
    וכעת כבר יש את גרסת Yosemite שהיא עם ממשק עברית מלא ואני רוצה להכין לי אימאג' מוכן שיעבוד בלוחות H81 שהם רוב המחשבים שאני עובד איתם.

ישנו טורנט להורדה של אימאג התקנה מוכן (קובץ RAW + קובץ exe שפורס אותו על התקן USB) שאפשר להוריד ובקלות ליצור bootble usb עם התקנה נוחה של Yosemite. (התקנתי בהצלחה על צ'יפסטים ישנים)
    הבעיה שלי רק שבמערכות מבוססות Haswell המערכת קורסת מייד אחרי תחילת ההתקנה ומופעלת מחדש.
    החברה של tonymacx86 בנו iso קטן עבור Haswell שהוא דיסק bootloader מותאם עבור Haswell שאמורים להריץ דרכו את ההתקנה מתוך הusb .
    אך גם זה לא מצליח לי.
    אם יש מישהו שהתנסה בזה או רוצה לנסות איתי ביחד אז אשמח שיצור איתי קשר.
    אני מוכן גם לשלם יפה למי שישלח לי אימאג' קומפלט עבור Haswell (או אפילו דיסק קשיח בדואר)

תודה מראש.

קישורים מצורפים:
    https://thepiratebay.gd/torrent/11232880/OS_X_Yosemite_10.10_(14A389)_bootable_USB_for_Intel_PCs

http://www.insanelymac.com/forum/topic/302544-success-haswell-h81-yosemite-100/

https://www.youtube.com/watch?v=th14EEJUGt0
    0 תגובות
  • 6K
  • כידוע למשתמשי hackintosh , אין הרבה תמיכה ורבים השואלים על העונים בפורומים tonymacx86, hackintosh.com . הרוב ממש חסרי נסיון ורק כמה בודדים הם המומחים שם. זהו גם תחום חדש וכל שינוי בביוס או שינוי בצ'יפסט מצריך קינפוג מחדש של פקודות הboot שלא נדבר על השלמת הדרייברים אח"כ.

יש לי כבר באמתחתי כמה מערכות אוניברסליות שבניתי לפני שנה שעולות כמעט על כל מערכת אך הן מיושנות.
    וכעת כבר יש את גרסת Yosemite שהיא עם ממשק עברית מלא ואני רוצה להכין לי אימאג' מוכן שיעבוד בלוחות H81

ישנו טורנט להורדה של אימאג התקנה מוכן (קובץ RAW + קובץ exe שפורס אותו על התקן USB) שאפשר להוריד ובקלות ליצור bootble usb עם התקנה נוחה של Yosemite. (התקנתי בהצלחה על צ'יפסטים ישנים)
    הבעיה שלי רק שבמערכות מבוססות Haswell המערכת קורסת מייד אחרי תחילת ההתקנה ומופעלת מחדש.

החברה של tonymacx86 בנו iso קטן עבור Haswell שהוא דיסק bootloader מותאם עבור Haswell שאמורים להריץ דרכו את ההתקנה מתוך הusb .
    אך גם זה לא מצליח לי.

אם יש מישהו שהתנסה בזה או רוצה לנסות איתי ביחד אז אשמח שיצור איתי קשר.
    אני מוכן גם לשלם יפה למי שישלח לי אימאג' קומפלט עבור Haswell (או אפילו דיסק קשיח בדואר)

תודה מראש.

קישורים מצורפים:
    https://thepiratebay.gd/torrent/11232880/OS_X_Yosemite_10.10_(14A389)_bootable_USB_for_Intel_PCs

http://www.insanelymac.com/forum/topic/302544-success-haswell-h81-yosemite-100/
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה