פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

חברים יקרים
אני עובד כעת על שירות חדש אשמח לקבל את חוות דעתכם לשיפור
השירות מאפשר לשמוע את הודעות המייל של המשתמשים בו באמצעות שיחת טלפון, המערכת מתחברת למייל שלהם ומקריאה את שם השולח ואת נושא המייל, המערכת כעת עובדת על תיבות מייל של ג'ימייל או דומיינים אחרים בgoogle apps בלבד.
אני מעוניין לחבר כ10 משתמשים ניסיוניים ללא כל התחייבות להמשך מצידם או מצידי שישתמשו בשירות על בסיס יומיומי ולא מתוך סקרנות.
ע"מ להצטרף לשירות אצטרך את שם המשתמש וסיסמא שלהם בג'ימייל ואצטרך לקבל רשות לאפשר גישה מהשרת שלי לתיבת המייל שלהם דבר הכרוך בהורדת רמת האבטחה הרגילה של ג'ימייל (unlock captacha) אין סיכון אבטחה ממשי בהורדת רמת האבטחה ומשתמשים לפעמים נדרשים לבצע זאת על מנת לחבר את חשבונם לאאוטלוק אבל עדיין אני מעדיף ליידע את המשתמשים על כך, אציין כי המידע נשמר בצורה מאובטחת....
השירות יהיה בעתיד בתשלום סמלי אך אתן למשתמשים שיצטרפו ויעזרו לפתח את השירות הטבה או שירות חינם למשך תקופה
השדרוגים העתידיים בעז"ה בקרוב הם:
  • הקראת זמן קבלת המייל
  • אפשרות סימון מייל כנקרא
  • אפשרות שמיעת רק הודעות שלא שמעתם עד כה
  • אפשרות השבה תשובות מוכנות מראש למייל
  • קבלת התראה על הודעה נכנסת מאנשים מסוימים או בכלל
  • אפשרות שמיעת תוכן המייל ולא רק את הנושא
אשמח לקבל תגובות בתיבה הפרטית,
הכנתי קו לדוגמא שמתחבר לכתובת מייל לדוגמא, מי שרוצה להתקשר ולהתרשם מהשירות הניסוני מוזמן לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולכתוב את הנושא ולאחמ"כ להתקשר למספר 0557036090 כדי לשמוע את הודעתו ואת הודעות שאר הנסיינים
שוב, אשמח לשמוע את חוות דעתכם או עצות לשיפור....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה