פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אשמח אם משהו יכול לעזור איך אני עושה מסכת קלט להצגת כרטיס אשראי בטופס, המציג רק את הארבע ספרות האחרונות, ואילו את שאר הספרות הוא מציג בכוכביות, כנהוג בכל התפוצות.
כלומר, בטבלה וכן בטופס שמכניסים את מספר האשראי זה אמור להיות נתונים רגילים, רק בטופס או בשאילתה המציג את הנתון הזה אני רוצה שיציג רק את ארבע ספרות אחרונות.

בדרך אגב אשמח גם לקבל מידע על מסכת קלט להזנת כרטיסי אשראי, עד היום השתמשתי במסכת קלט: 9999\-9990\-0000\-0000
האומר ששבעה ספרות ראשונות אינם הכרחיים, כך בדירקט או בדיינרס אני יכול להקליד רווחים לפי הצורך, החסרון בזה הוא שאם שכחתי וכן התחלתי להקליד בהתחלה, אני צריך למחוק ולהזין מההתחלה בהקדמת רווחים.
האם יש דרך לעשות שאני מקליד מההתחלה, ואם מדובר בדיינרס וכדו', הספרות יקפצו לבד לסוף?

וכן כפי אשר עיניכם תחזינה מישרים, יש מפריד לאחר כל ארבעה ספרות, כנהוג בכרטיסי ויזה, אמנם כידוע בכרטיסי דיינרס הספרות מתחלקות באופן שונה, ארבעה בהתחלה, ארבעה בסוף ושישה באמצע, האם יש דרך להשדה יבחין איזה כרטיס הכנסתי וישים את המפרידים במקום הנכון לפי סג הכרטיס.

תודה רבה
בהמשך לאשכול הזה
ולהארתו של @moyshi
אני פותח אשכול חדש בנושא
אני מעוניין שלחיצה על כפתור אצלי תפתח טופס אצל משתמש אקסס אחר במחשב הזה (המחובר בRDP לדוג')
דרך אפשרית היא באמצעות טופס נסתר עם טיימר שבודק שינויים בנתונים (במקרה שלי סימון תיבת סימון) כמו שהציע שם @קצת סדר...
אני צריך הדרכה קוד או דוגמא כיצד לעשות את זה
ואם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע
(בשונה מהאשכול ההוא כאן מדובר שהאקסס פתוח אצל המשתמש השני)
 תגובה אחרונה 

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה