פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שאלה חשובה לי מאוד - באישורם של השכנים, אני גולש על הרשת האלחוטית שלהם במחשב הנייד. אני גם מנוי לרימון, ומזה חודשים רבים, לאחר שהתקנתי את חייגן רימון על המחשב הנייד (WIN7), לאחר החיבור אל השכנים (או אפילו בחיבור לבלוטות' דרך מכשיר נייד כזה או אחר) - אני מפעיל את הרימון, והרי לי אינטרנט מסונן.
עד לפני מספר ימים הכל עבד כשורה. רק שאז רציתי להתקין את חייגן הרימון על המחשב הנייח (XP), ומכיון שלא זכרתי את הסיסמה, נכנסתי דרך האתר ואיפסתי אותה. עדיין נוצרו בעיות, התקשרתי לחברה, איפסו לי לסיסמה פשוטה, התחברתי דרך הנייח והכל כשורה. אלא שאז, כשבאתי להתחבר דרך הנייד (עם הסיסמה החדשה), הוא מתחבר, הכל טוב ויפה, אבל... "אין גישה לאינטרנט", זאת בעוד שקודם לכן לא הייתה שום בעיה כזו, וכמו כן בנייח הכל עובד תקין.
מישהו יודע למה? איך? ניסיתי דרך החברה, וגם מהם לא קיבלתי משהו שסייע בזה...
מאוד מאוד אשמח לקבל עזרה שיש בה ממש בענין זה, כמובן שהזכות תעמוד לו וכו' וכו'.

בברכת שתהיו מלאים מצוות כרימון, כפשוטו וכמדרשו.
קונים לי בחו"ל מחשב נייח.
מישהו פה מבין במפרטים של מחשב ויוכל לאמר לי עם זה מפרט מקצועי לגרפיקה
וגם האם זה מחשב חזק בכלל (לא רק לגרפיקה)

מחשב:
Asus - Desktop - 16GB Memory - 1TB Hard Drive

Features
- AMD A10-6700 Processor with AMD Radeon HD 8670D integrated graphics
- Delivers reliable performance.
- 16GB DDR3 memory
For multitasking power.
- Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support
- Records up to 8.5GB of data or 4 hours of video using compatible DVD+R DL media.
- 1TB Serial ATA hard drive (7200 rpm)
- Offers spacious storage and fast read/write times.
- AMD Radeon HD 8670D integrated graphics
- Feature shared video memory for lush images with vivid detail. HDMI output enables connection to an HDTV.
- 6-in-1 media reader
- Supports Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, Secure Digital, Secure Digital High Capacity and xD-Picture Card formats.
- 2 USB 3.0 and 6 USB 2.0 ports
For fast digital video, audio and data transfer.
- Built-in 10/100/1000 Mbps Fast Ethernet LAN
With RJ-45 connector for quick and easy wired Web connection.
- Microsoft Windows 8 64-bit operating system preinstalled
Provides a stable platform for word processing, Web navigation, gaming, media storage and more.
- Software package included
With Adobe Reader, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> and more.
- AMD, AMD Arrow logo, AMD Athlon, QuantiSpeed, AMD PowerNow! and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc

תודה מראש לכל העוזרים
לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה clover http://www.prog.co.il/showthread.php?t=153162&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D וכעת אני רוצה להסיר אותה.
מה יכולה להיות הסיבה שכאשר אני מנסה להסיר את התוכנה הזו מופיע לי מסך כחול עם הודעת שגיאה :eek: ומיד לאחר מכן המחש מפעיל את עצמו מחדש?!
אני רוצה להסיר את התוכנה הזו ואין לי שום דרך לעשות זאת :(
ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל זה לא עזר לפתרון בעיה זו.
יש למישהו עצה? פתרון?
תודה רבה מאד!
באשכול הזה. http://www.prog.co.il/showthread.php?t=137932

ראיתי שהוא מייצר קובץ גם של התאריכים שהם לא תואמים לתאריך שאני רושם....
גם אצלכם?
הוספתי רשומה אחת לתאריך 130513
והתאריך שבתיבה השארתי נוכחי - של היום (131008)
והוא הוציא לי קובץ עם הרשומה הזאת???????

בכוונה פתחתי אשכול נוסף, שם זה כבר מידי ארוך נראה לי.....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה