פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 421
  • נתקעתי כהוגן, צריך עזרה.
    שבוע שעבר נתקע לי המחשב ובקיצור בלגן רציני, אמנם אני טכנאי מחשבים אבל לאחר כמה ניסיונות של תיקון וושחזור הבנתי שהפתרון הקל המהיר והפשוט הוא פשוט להתקין מחדש את המחשב, לא אכנס עכשיו לפרטים.
    כמובן שלפני הפירמוט שמרתי את כל המחשב, על הארד דיסק, ולאחר מעשה אני קולט שירדה לי לטמיון הרבה עבודה שכתבתי על התוכנה הנ"ל (למי שלא מכיר, זה הדפים הצהובים שכאילו נדבקים על שולחן העבודה) יש לי שם החל מסיסמאות ומשימות, וכלה ביומן שלם של התעללות של איזה חברה שמתעללת בי... כולל תאריכים ותוכן של הקלטות וכו' וכו' כמובן בהכנה לתביעה...
    אני מנסה להבין היכן שמורים הקבצים של התוכנה הנ"ל ואיך אפשר לשחזר אותם וללא הצלחה, דהיינו מצאתי היכן הם שמורים, אבל לא מצליח לפתוח שיראה לי מה כתבתי, להבנתי הם שמורים בתיקיה C:\Program Files\WindowsApps ואני מצליח לפתוח את התיקיה הנ"ל בקבצים השמורים אבל לא מצליח לפתוח אצלי במחשב, וגם לא מצליח להעתיק את התיקיות של התוכנה הזו למחשב החדש שאולי כך אצליח לפתוח בתוכנה הנ"ל.
    הבו עצה הלום.
    0 תגובות
    אני יודעת שיש פה אשכולות על זה
    אבל לא מצאתי פתרון מושלם, אם יש למישהו להפנות אותי אני אשמח
    אני צריכה להמיר כמה קבצי PDF לאקסל,
    ניסיתי דרך האתר הזה
    https://online2pdf.com/, הלך בקלות מאד, אבל קובץ האקסל מגיע הפוך ואני לא מצליחה להפוך אותו
    קובץ וורד נשמר מצוין, אבל חשוב לי דוקא אקסל וכשהחומר מועתק לאקסל הוא משתבש
    אשמח אם יש למישהו מידע בענין, כיון שהחומר חשוב ממש
    תודה רבה!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה