פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=141780
יש לי שאלה:
הטמעתי את הקוד במסד נתונים שבניתי, והוא עובד נהדר!
הבעיה שלי שמסד הנתונים שלי מקושר לטבלאות הנמצאות ב-2 קבצים נפרדים (עקב אילוצי משתמשים), והמערכת מגבה רק אחת.
מה צריך לשנות כדי שכל הטבלאות יגובו?
לצורך עמותה שבניתי לה תכונה בהתנדבות, הם חייבים לצרף אישור רפואי לכל יציאה וכו' מה שמביא את הקובץ למשקל מאד גדול!
חשבתי על פתרון במקום לשמור את הקובץ בתוך האקסס, לשמור אותו בתוך תקייה, ותיהיה רק הפניה (היפר קישור) לאקסס.
כשיש יציאה לכמה ימים, צריך לקחת מחשב עם הנתונים והקבצים המצורפים, ואז הקישור משתנה.. הפתרון שחשבתי הוא:
בתוך טבלת options (אפשרויות /הגדרות) יש שדה שבו מופיע שם התקייה שבה נמצאים הקבצים.
בתוך טבלת Attaching files יש שדה עם שם הקובץ. ועוד שדה שמקשר לטבלה הקודמת כדי לדעת איזה תקייה זה נמצא. (לכל פעילות שתיהיה תקייה בנפרד)
הנתיב המלא של הקובץ יהיה ככה, נתיב של התקייה הראשית בה נמצא קובץ האקסס + שם התקייה מטבלת options + שם הקובץ מטבלת Attaching files.

אשמח לעזרה איך אני יוצר שבגרירה של הקובץ מעל השדה המדובר יכתוב רק את שם הקובץ.
ובלחיצה על השדה (במידה והשדה לא רק) יפתח את הקובץ לפי מה שכתבתי למעלה..

תודה רבה רבה!!

כיוון שבקוד אני לא חזק במיוחד (אחרי הזנחה של שנה..) אשמח להדגמה, צירפתי קובץ.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה