פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 668
  • טוב היות ואני חושב שהטיפ הזה יעיל ולא רק למשתמשים היותר מנוסים בלינוקס אלא לכל מי שרוצה מפרט מלא שקל להעביר אותו לאחרים אני יכתוב אותו פה ולא בשרשור הזה

טוב לפני זה כתבתי איך אפשר לקבל מידע על המערכת
    נתקלתי על פקודה שנותנת את כל המידע במרוכז ומאפשרת גם לייצא אותו ב-HTML וזה כולל שהיא נותנת גם את הדגמים של הלוח אם מעבד וכו'
    כדי לקבל פלט נצטרך להריץ אותה בתור root כי היא כוללת גם מידע רגיש הפקודה הולכת כך
    קוד:
    lshw
    הפלט שיגיע כמובן יהיה על המסוף עם אני ירצה את הפלט של הפקודה ב-HTML הפקודה תראה כך
    קוד:
    lshw -html >>trew.html
    מה יש פה בעצם
    1. הפעלת הפקודה עם פרמטר שאומר לה להוציא את הפלט עם תגי
    HTML
    קוד:
    lshw -html
    2.הסימון של שתי ה-<< אומר ליצור ולנווט את הפלט לקובץ בשם trew.html כמובן אפשר כל שם אחר רק שהוא יהיה HTML כדי שהוא יהיה משוייך לדפדפן
    קוד:
    >>trew.html

(אפשר גם עם < אחד אבל אז אם יש קובץ כזה כבר הוא פשוט ידרוס אותו ויכתוב את מה שיש לו, בצורה הנוכחית הוא פשוט יוסיף את הפלט לסוף הקובץ)

הנה פלט של המחשב שיש לי צפה בקובץ המצורף 75376
    0 תגובות
  • 554
  • http://www.tour360.co.il/test/h_tal_video/tour360_h_tal_video.html

אשמח לדעת איך בכלל מורידים את הקובץ.
    ואיך ממירים לקובץ וידאו.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה