פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני משתמש במערכת הפעלה לינוקס שכמו שאתם אולי לא יודעים אין לה את התכנות של אדובי מייקרוסופט וכו'
התחלתי ללמוד/אני רוצה להתחיל על וקטורי ואילוסטרייטור או יותר נכון מה שאילוסטרייטור עושה רק שאין לי אילוסטרייטור ואין לי אפשרות להתקין
ללינוקס לעומת זאת יש תוכנה שקוראים לה אינקסקייפ שבעצם אמורה לתת את כל מה שאילוסטרייטור נותנת רק בחינם (ויש גם למק וווינדוס)
היות ואין לי את הידע לבדוק את שתי התכנות ומה מהם טובה יותר שעליה יהיה לי שווה ללמוד (לבד למי שלא הבין)
יש אפשרות שמי שמכיר את אילוסטרייטור ייקח את אינקסקייפ לניסיון וידווח אם שווה לעבוד על התכנה הזאת?
אני יודע לבדוק באינטרנט. רק שאין לי מושג מי מביע את דעתו וכמה מקצועי הוא בגרפיקה ושיהיה אפשר לסמוך על מה שהוא אומר
(אגב מה שאמרו זה שצריך להתרגל לתכנה חדשה ושאינקסקייפ יותר נוחה ואינטואיטיבית לעבודה)
תודה לכולם
הורדה לתוכנה
תודה לכולם

נ.ב. העדפתי לא לשאול את זה בפורום כי זה נראה לי בקשה גדולה מידיי רק שלמי שכן שאלתי אותו אמר שאולי כדאי לתת את האתגר למקצועים יותר ושאולי עדיף לפרסם לכולם
  • 592
  • אני זקוקה למדפסת חדשה.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
    אבל המחשב ישב רחוק ממנה, ולא מתאים לי להעביר חוטים, אז חשבתי על מדפסת עם כרטיס רשת. כשנכנסתי לזאפ התחלחלתי מהמחירים (במיוחד כשאני צריכה גם פקס), אבל אז צדה עיני איזה דיסק און קי חמוד שפרטיו מועתקים מזאפ:<o:p></o:p>
    מתאם USB BLUETOOTH 60m <o:p></o:p>
    <o:p> </o:p>
    SYMBOL RATE:1MBPSRECUVING/SENDING RANGE:60M
    טווח עד 60 מטר
    מערכות הפעלה תומכות Windows/98/2000/ME/XP<o:p></o:p>
    <TABLE style="mso-cellspacing: 0cm; mso-yfti-tbllook: 1184; mso-table-lspace: 2.25pt; mso-table-rspace: 2.25pt; mso-table-anchor-vertical: paragraph; mso-table-anchor-horizontal: page; mso-table-left: 575.5pt; mso-table-top: 348.6pt; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm; mso-table-dir: bidi" dir=rtl class=MsoNormalTable border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 align=right><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-firstrow: yes"><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; PADDING-BOTTOM: 0cm; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0; PADDING-TOP: 0cm"></TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1"><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; PADDING-BOTTOM: 0cm; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0; PADDING-TOP: 0cm"></TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 2"><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; PADDING-BOTTOM: 0cm; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0; PADDING-TOP: 0cm"></TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 3; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; PADDING-BOTTOM: 0cm; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0; PADDING-TOP: 0cm"></TD></TR></TBODY></TABLE>​
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left vspace="0" hspace="0"><TBODY><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; PADDING-BOTTOM: 0cm; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 2.25pt; PADDING-RIGHT: 2.25pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0; PADDING-TOP: 0cm" vAlign=top align=left>דגם: מתאם USB בתקן BlueTooth.לחיבור סלולרים ,מדפסות,מקלדות עכברים,אוזניות וכו'.גירסת V2.0. <o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    מאפשר העברת קבצים אלחוטית בין מחשבים
    ובין והתקנים תומכי BLUETOOTH בצורה הקלה והנוחה ביותר!!!
    התקן תקשורת מהפכני אלחוטי בחיבור USB למחשב.
    אפשרות סינכרון והעברת קבצים עם מחשבי כף יד, טלפונים ניידים, מדפסות, אוזניות אלחוטיות ועוד התומכים בתקן. <o:p></o:p>
    BLUETOOTH SPECIFICATION V1.1 & V1.2 & V2.0 COMPLIANT<o:p></o:p>
    </TD></TR></TBODY></TABLE>
    <o:p> </o:p>
    האם הרעיון הזה ודומיו רלוונטיים עבורי?
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה