פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 3K
  • לינוקס הנה מערכת הפעלה. לייב CD זה לינוקס שעולה מדיסק
    הוא לא מתקין את עצמו (כל עוד לא לחצת על תוכנית ההתקנה)

הנה מדריכים שיסבירו קצת יותר מפורט איך עושים ולמה
    טוב זה הויקי של לינוקס ישראל מה שכתוב שם לא מעדכן לפחות 4 שנים אבל צורת ההתקנה היא אותו דבר
    http://www.whatsup.org.il/index.php?...iki&file=index

אני ממליץ ללכת על הפצת מנדריבה שולחן עבודה KDE4.3(ממנו אני כותב)
    http://mirror.isoc.org.il/pub/mandri...cdrom-i586.iso

ולמי שרוצה לנסות שולחן עבודה שונה GNOME (אני לא מתחבר) אם כי קליל יותר
    http://mirror.isoc.org.il/pub/mandri...cdrom-i586.iso

חיפוש בגוגל עם המילים "איך מתקינים לינוקס" מניב הרבה תוצאות
    סירטונים ביוטיוב לא חסר כך שתוכלו לראות איך זה נראה או אולי איך מתקינים בוידאו

שכחתי משהו יש עברית
    0 תגובות
    הצילללו----
    בבואי לפתוח את דפדפן ההפיירפוקס, צנח לו לפתע המחשב, ומאז - לא נפתח הדפדפן בשום אופן, אלא מציג את ההודעה הטורקית (עבורי...) הבאה:
    צפה בקובץ המצורף 55835
    בלית ברירה הלכתי על שחזור מערכת, שלא הועיל כלל. אמנם ההודעה לא מופיעה יותר, אבל העקשן בשתיקתו עומד. :mad:
    אמנם יש לי גם אקספלורר ומקסטון, אבל כל המועדפים/ סיסמאות/ מה שלא יהיה - היו שמורים רק בו... וגם ההרגל עושה את שלו... :(
    מי שיש בידו לעזור לי, ולו בשמץ - תבוא עליו הברכה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה