פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

בעמדי לקראת קניית מחשב ברצוני לדעת האם ההצעה הזו מספקת עבורי מחשב חזק ומהיר לגרפיקה וכו' בהתחשב בכבידות של cs4 וכו'

והנה המפרט המלא שקיבלתי

·<!--[endif]-->לוח אם: אינטל מקורי DragontailPeak DP35DP Intel R<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->מעבד: אינטל 4 ליבות MB6 FSB1333 Ghz2.5 Intel R Core TM Q9300<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->זיכרון: קינגסטון מקורי Kingston original DDR 2 800Mhz 4GB Dual-Channel<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->כרטיס קול: 4 ערוצים משולב בלוח אם lntel R High Dehnition Audio sudsystem RealTek ALC268<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->כרטיס רשת: משולב בלוח אם lntel R 82566DM Gigadit Etherner Controller<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->כרטיסים נוספים:FireWire Coneroller LEEE-1394a Intel R Matrix Storage Technology RALD<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->כרטיס מסך מקצועי:Quadro PCI-E FX560 128MB GDDR3 DVI-DL-+DVI-SL+HDTV<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->זוג דיסקים קשיחים: מהירים מאד מחוברים RAID <o></o>
Western Digital X2 500GB SATA II 7200RPM 8MB
יציאות: 10 USB 2.0 2FRONT 8 BACK W1X Serial1x PATA,6X SATA
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->1X IEEE 1394a,5x Audio Jacks 2Front 3 Beck <o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->צורב די. וי. די:LG,LiteOn/Sony SATA DVDRW<o></o>
<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->מארז: שחור/כסוף כולל יציאות USB + קול בחזית המארז <o></o>
ATX 500Watt 20Pin P.S. + 920MM Fan

מי שיכול לעזור לי שלא אצעק אח"כ לשעבר חלילה אשמח מאד תודה מראש.
<o>
</o>
התקנתי אתמול וינדווס 7 64 ביט והכל עובד מצויין.

ניסיתי להתקין פוטושופ ואני לא מצליח.
ניסיתי כבר למעלה מ6 גירסאות.
הורדתי גירסאות חדשות וטובות.

במהלך ההתקנה הוא אומר לי:

צפה בקובץ המצורף 52487

אגב, מספר פרטים שאולי יוכלו לעזור:
1: הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 8400M GS
אולי זה קשור.. אין לי מושג.

2: המסך שלי קופץ השאני מקליד ומפדף בדפי האינטרנט.

3: הצלחתי להשתמש רק בגירסא של הפוטושופ ללא התקנה (זה קובץ ששוקל 50 מגה בערך)

אני חייב את התוכנה על המחשב שלי... אשמח לקבל כל עזרה בנידון.

נ.ב. ללא כל קשר אשמח לדעת מה ההבדל בין הפוטושופ cs3 הנייד-ללא ההתקנה (50 מגה) לבין הפוטושופ cs3 עם התקנה (למעלה מג'יגה)

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה