צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

אחרי שהזמנתי את המכשיר, קיבלתי אותו ובדקתי אותו בעצמי – החלטתי לארגן לנו קופון בלעדי.

במקום לקנות ביוקר בארץ דגמים חלשים ("מיני"), הדגם הזה (PRO) פשוט נמצא בליגה אחרת לגמרי.

💡 למה דווקא המכשיר הזה? (השוואה שערכתי מול המצוי בחנויות)
פרמטרדגם סטנדרטי (שנמכר בארץ ב-150₪+)הדגם המקצועי (שבקישור)
עוצמת מנוע (סל"ד)50,000 בלבד (חלש)130,000 (סופה!) 🚀
לחץ ניקויבקושי מזיז אבק כבד300 גרם דחף (מעיף הכל) 💨
מצבי עבודה3 הילוכים4 הילוכים משתנים (כולל טורבו) 🎚️
שליטה ובקרהללא חיווי / נורה פשוטהצג דיגיטלי חכם (אחוז סוללה + הילוך) 📟
סוללהנגמרת מהר (2500mAh)סוללה כפולה ועוצמתית (5000mAh) 🔋
תאורהאיןפנס LED מובנה לניקוי בחושך 🔦

🛠️ מניסיון אישי שלי - זה כלי עבודה חובה: בדקתי אותו אצלי והוא פשוט "מפלצת".✅ לבית: מנקה מסילות חלון, פילטרים של מזגנים ופינות אבק מאחורי ארונות בשניות.✅ למחשב: מעיף את כל האבק שהצטבר בתוך המארז והמקלדת.✅ לרכב: מוציא לכלוך עקשן מפתחי המזגן, המושבים והשטיחים.✅ הבונוס הגדול (בדוק ומנוסה): מנקה כובעי סאמעט בצורה מושלמת! הלחץ האדיר מוציא את האבק הלבן מהעומק בלי לגעת בקטיפה ובלי להרוס אותה.

🎁 פרטי הדיל:
  • המחיר: 109.40 ₪ בלבד (לאחר הקופון).
  • קוד קופון: PROG20
  • המלאי: עשרול קופונים בלבד ל-5 ימים הקרובים.
🛒 איך מזמינים נכון? (חשוב מאוד!)
  1. נכנסים לקישור: https://s.click.aliexpress.com/e/_c30eg77P
  2. קריטי: בדף המוצר בוחרים את הדגם: P30 110000W (זה הדגם החזק עם הצג).
  3. בקופה מזינים את הקוד: PROG20

הקוד הזה הושג בעמל רב במיוחד עבור גולשי פרוג בלבד. הוקצו לנו רק עשרות יחידות במחיר הזה. אנא, אל תוציאו את הקוד לקבוצות וואטסאפ/טלגרם חיצוניות. בואו נשאיר את ההטבה "בתוך הבית" כדי שחברי הקהילה שלנו יספיקו ליהנות ממנה לפני שייגמר המלאי. תודה!

ק.ש מניסיון אישי מוצלח.

(מנהלים יקרים: השקעתי מאמץ רב מול המוכר כדי לייצר את קוד ההנחה הייעודי הזה 'PROG20' לטובת חברי האתר. אם האשכול לא במקום המתאים, אשמח מאוד אם תעבירו אותו לפורום הנכון במקום למחוק, כדי שכולם יוכלו ליהנות מההטבה לפני שהיא פגה).
1766048829128.png
תוסף חדש שישפר לכל קונה באלי אקספרס או טמו את החיים!!!
משום מה הייתי בטוח שזה כבר מפורסם פה, הופתעתי מאוד לראות שזה לא מופיע בחיפוש.
אז ככה: טמו VS אלי אקספרס וכו' כבר ידוע לכולנו ההתלבטות הגדולה, החיסכון, האם זה באמת חיסכון וכו'..
כמובן שני הצדדים יבהירו כי אין כל שאלה וכו' אבל.. כאן מצאתי משהו שיצא ממש לאחרונה בצורה עדכנית ומסודרת להפליא.
הכירו את התוסף
מצא לי בעלי
יתרונותיו:
1.
הוא דווקא המשני שלו, אבל מבחינתי הוא העיקרי כיון שעזר לי מאוד בהתלבטות הגדולה בין אלי לטמו - כל מוצר שתכנסו אליו בטמו תוכלו לראות כפתור "מצא לי באלי" - לחיצה על הכפתור תוביל אתכם לדף באלי אקספרס שבו מופיע אותו פריט שבאתם לרכוש ובמחירים שונים...

2. כל תמונה של מוצר כלשהו מרחבי הרשת - ואני מדגיש כל תמונה - בלחיצה על הלחצן הימני בעכבר תפתח אופציה של "מצא לי בעלי" קליק קטן, והמוצר הנ"ל יופיע באלי אקספרס על שלל מחיריו. מדהים, לא?

3. אוקיי, מצאתי מוצר באלי, אני רוצה לקנות, מה עכשיו? חכו. לחיצה על הלחצן של "מצא לי מחיר יותר טוב" תפתח ג"כ את אותו חלון המביא את אותו מוצר במחירים שונים ומעניינים. (צ'ויס, משלוח חינם, בלאק אנערף דיי, וכו')

4. משתמשי נטפרי.. כן אני מזדהה איתכם, הרי כל מה שקשור לתמונות בד"כ לא יעבוד 'אצלנו' - אז תרשו לי לבשר חגיגית - כן! עובד חלק בנטפרי, במהירות שלא מביישת כל סמארטפון פתוח ממוצע - נמצא את המוצר שחיפשנו.
חסרונות:
סורי, לא מצאתי (אולי זה שלא אני חשבתי על הרעיון המבריק הזה.)
אדרבה תמצאו אתם...
אז בהצלחה, ומקווה שתחסכו מזה
(גילויים נאותים: 1. אני משער שכשהוא מפנה לאלי הוא בעצם נותן ק.ש. דבר שיוריד מאוד את הרווחים של מפרסמי הק.ש. מקווה שאני טועה. 2. אין לי שום קשר לתוסף ולא שום רווח בפרסומו, פשוט חושב שציבור הקונים הענק פה ישמח לאמצו)​
נ.ב. ייתכן וכבר כתבו על זה
יש לי נטפרי ואין לי יכולת לבדוק.
---
יש מכירה שמתקיימת בכל יום חמישי (בלבד) מ 10 בבוקר עד 12 בלילה
סחורה מעולה! ובשפע גדול
במחירים זולים משמעותית (יותר זול ממשנת יוסף בהרבה המוצרים)
הייתי שם השבוע וממש נהנתי מהסחורה ומהמחירים
לדוגמא -
עגבניה - 5.9 (מטורקיה, זן תמר - 2.9) לק"ג
מלפפון - 2.9 לק"ג
פלפל/גמבה - 5.9 לק"ג
בצל - 3.5 לק"ג
בטטה 3.5 לק"ג
לימון- 4.9 לק"ג
חסה - 4 (לאריזה) לק"ג
אפרסק/נקטרינה - 6.5 לק"ג
ועוד...
(יש להם גם דגים בזול, עלים, קצוצים, פיצוחי משיח, קרטיבים, עוגות ועוגיות בקופסאות, שימורים במחירים נחמדים)
---
המכירה של 'ירקות קלופים שיווק ישראל'
גבעון סנטר, בית האריזה ירושלים
במשך השבוע הם משווקים למוסדות וחנויות
ובסוף השבוע הם מוכרים לנו הצרכנים הרגילים במחיר של יבואן
---
מי שמגיע מכיוון שכונת רמות בירושלים,
לאחר הירידה החדה שאחרי קבר שמואל הנביא ושכונת הר שמואל,
יש פניה שמאלה לגבעון מערב (פניה אחת לפני הרמזור הראשון לגבעת זאב)
לאחר שפונים שמאלה פונים שוב שמאלה לכיוון גבעון החדשה ואז שוב שמאלה
(לבאים מכיוון עטרות/גבעת זאב פונים ימינה לפני העליה לכיוון הר שמואל בתמרור שמורה לכיוון גבעון מערב)
ואז פונים פעמיים שמאלה וכנ"ל
כמאה מטר לפני השער הצהוב של הכניסה לשכונה פונים ימינה לכיוון בית האריזה)
כבר תראו שם תנועה של מכוניות של קונים
--
טעמו וראו כי זול...
 תגובה אחרונה 

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה