צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

זה הדומיין שלו לארץ, אתר מאוד מוכר ברוסיה. הולך להיות ה''נקסט'' החדש של הישראלים.
עלות שילוח 6$ בלבד.
מחירים ממש זולים, 50% מהארץ על הרבה מותגים.
מישהו מעיז לנסות (אין פייפאל)?
פתוח כבר בנטפרי :)
ראשית - הנה הלינק.

והסקירה:
רכשתי את הנגן בעקבות המלצת ידידינו.
תקנו רק דרך הלינק שלו, אני חושב שככה הוא ירוויח כמה גרושים.

הנגן ממש טוב, נתחיל בזה.
הוא הרבה יותר מוצק מהחבר שלו שהיה לי קודם. בנוי טוב יותר.
לא מדובר פה על משהו קשיח מאוד מאוד, אבל איכות בניה מספקת בהחלט.
כפתורים נוחים.

הבהירות של המסך מצויינת, גם בשמש השמחה שלנו. שזה טוב.

הממשק יחסית נוח, ברור מי ומה. הפונט והעברית נוחים.

הוא מתחבר מהר וקל לבלוטות', כוכבית.

יש לו זכרון רב יחסית וחריץ הרחבה.

יש לו רדיו (רלוונטי רק לאוזניות חוטיות), בשבילי זה יתרון, מודה ועוזב ירוחם.

הסוללה שלו נהדרת, לא יודע להגיד בשעות, אבל מורגש שיפור משמעותי מהאח שלו הכתום שהיה לי קודם.

עוד מעלה עצומה ונוראה שיש לו: אין לו שום מסך מגע מעצבן, ובטח שלא קליטת אינטרנט. זה מכשיר פשוט ו'טיפש' בהרבה. נטו לשמוע שיעורים של הרב יוסף בן פורת או את האלבום של @יונתן שטרן

המחיר שלו.. זאת הנקודה. הוא מצחיק! בלי שום קשר למחירים של נגנים בשוק שלנו.

חסרונות.
יש רדיו,
זאת אומרת שמי שלא רוצה שילדיו ישמעו את כל הג'יפה שם, רצוי וכדאי ללכת קודם לגמח לניתוק - ואיני יודע אם אפשר, כי האוזניות החוטיות הן האנטנה... אולי אפשר פשוט לסתום ת'חור של האוניות ולשמוע רק באלחוטיות, לא יודע.

חסרון שני (הכוכבית מקודם). בכל כיבוי הנגן הבלוטות' נכבה גם. זה מציק! מעצבן! בכל הדלקה של הנגן צריך להדליק ידנית את הבלוטות'.

חסרון שלישי. לבעלי אצבעות שמנות (השכן ממול למשל), הכפתורים קצת קטנים מידי. והתצוגה גם. סוף ף סוף מדובר על מכשיר קטן עם מסך קטן. צריך להיות הוגנים.

חסרון רביעי. אין רמקול. בשבילי זה ממש בסדר, כי ממילא בנגנים שיצא לי לראות הרמקול שלהם לא להיט. אבל שתדעו.

חסרון חמישי. בקניה דרך הלינק ירוויח הרב @כותב מוסמך ולא אני, אבל... מגיע לו...
אז רציתי להכיר לך את חיפוש מוצרים ע"פ תמונה בעליאקספרס!
קל, מהיר ופשוט.

ראית בגד מהמם מאחד האתרים פה בארץ ואת רוצה לחפש בגד דומה או סט בשבילך להשלמת הלוק המשפחתי?
פשוט הורידי תמונה, לחצי על חיפוש באמצעות תמונה
גררי או עלי את התמונה
2024-09-17_214649.jpg
ועליאקספרס יעשה לך את העבודה!

מה מצאתי לבינתיים?
נעליים חיקוי מדויק של נעלי פפיה שבארץ עלו לי 190 ש"ח
ואיך קוראים לחנות? babaya :)
אהבתי! קניתי! הם בדרך, חו"ד אתן כשהם יגיעו בע"ה

שמלה שאהבתי מהקולקציה החדשה של ק*****ק (לא העלתי תמונה מטעמי זכויות, חפשו אותה באתר שלהם), מצאתי לה שמלה מהממת לנשים מאותו הבד בדיוק (כך נראה בכל אופן, לא מניסיון)

וזה הלינק לחיפוש: https://he.aliexpress.com/w/wholesale-.html?isNewImageSearch=y&filename=OSS/ae-image-search-sg2/2024-09-18/604b40c0-8042-4520-8f0e-91709e236c09.jpg&imageId=1726598504719

חצאית עור פה בארץ בק*** **ק עולה 130 ש"ח

אוברולים סרוגים מהממים!

סריגים מהממים לתינוקות:

וכל השפע הזה מתמונות שהעליתי!

שימי לב שלפעמים הוא מחלק את התמונה לשניים, עליונית וחצאית/מכנס, ואפשר לבחור מבין האופציות.
2024-09-17_220325.jpg

בהצלחה בקניות, מקווה שחידשתי פה משהו :)

נ.ב. הקישורים אינם שיווקיים, נטו חסד לאנשים.
אפרט את המצב:
בתאריך 21.02.24
הזמנתי מוצרים מהאתר
https://www.ladymakeup.com/
האתר מתחייב לאספקה של עד 30 ימי עסקים
ואני מחכה----
ומחכה---
ואז בודקת ורואה שבטעות עברתי את סכום המכס
וחיכיתי שיעדכנו, וחיכיתי ---
ואז החלטתי לנסות בעצמי נכנסתי לאתר של המכס וראיתי שאני אכן צריכה לשלם, שילמתי מייד כמובן (בחודש מרץ, לפני חודשיים!! שילמתי)
ומאז?
הודעות כזב, הלוך חזור, הדואר לא נותן מענה נורמאלי כי הוא טוען שזה קשור למכס
מייל שקיבלתי מהדואר לפניות למכס הוביל לכך שגם שם משחקים איתי
נמאס לי!!
מה עוד אפשר לעשות????

אה וכדי שתתרשמו תראו תלו"ז
1715588895914.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה