צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

שלום וברכה, הזמנתי את הנגן הזה באליאקספרס
ובדקתי טוב טוב במפרט שיש בו עברית.
היום קיבלתי אותו ויש בו בערך חמש או שש שפות ועברית לא בתוכם.
איך אני מתנהל איתם???
מצו"ב העתקה מאתר שהוא תומך בעברית (ובעוד המון שפות שלא קיימות בפועל)
לפני כחודש הזמנתי מ'ס פריטים מידי פעם אני עוקבת דרך האתר הזה https://m.17track.net/es (שהמליצו עליו פה)והתאריך מעקב אחרון הוא מלפני 3 שבועות או יותר ומאז לא זז..
היום במפתיע גיליתי שפריט אחד מחכה לי בתיבה :) מיד נכנסתי לאתר והופיע לי כמובן תחנה אחרונה מלפני 3 שבועות...
מזלי שזה פריט חסית קטן מהשאר ולכן אני מניחה שהגיע עד לתיבה
שאלתי היא אייך מקבלים מידע אמיתי איפה הפריט נמצא כדי שאקבל בזמן מידע על הפריטים שכנראה יחכו לי בדואר (מפאת גודלם)ולא יחזרו חזרה עד שאקבל הודעה אם בכלל
(כמובן שבדואר ישראל מ'ס המעקב מאליאקספרס לא תקין -כך שנשללה האפשרות הפשוטה אלא אם תחכימו אותי שכן)
תודה מראש לעונות
אני רוצה לקנות כאן תחפושת לפורים.
לפי ההמלצות -לא הייתי רוכשת, אבל אני מאד רוצה את המוצר.
האם הייתם מהמרים?

ניסיתי להתכתב עם המוכר, הוא ענה בתדירות די נמוכה,
שווה לנסות?
אם המשלוח לא יגיע אוכל לקבל החזר?

שאלה נוספת לגבי המידות- גובה הילדה מראש עד כף רגל -132 ס"מ, במלאי קיים או 130 או 150 איזה מידה לקחת?
תודה מראש על המענה
אני רוצה לקנות את השמלה הזו בורוד
(חסום לי בנטפרי, מקווה שכמו שהבנתי, זו אותה שמלה בדיוק רק בצבע אחר)
לפני שאני קונה אני רוצה לוודא שזה מוכר אמין, שהכל יהיה בסדר בעז"ה
איך בודקים?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה