קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
@מיכל רוזנוסר
קודם כל - שאפו!
נשימתי נעתקה מול העיצוב שהוצאת תחת ידך, הוקסמתי לגמרי.
היות שאין לי אפשרות תגובה בפורום בו העלית את יצירתך, מקווה שבסדר לשאול כאן
אכפת לך קצת לפרט על התהליך והעלויות?
שלום.
אני צריך לבחור עד שבוע הבא בין שני סוגי שיש (כבר שילמתי אבל אנחנו עדיין מתלבטים)
אלו הסוגים: הלבן אבן קייסר 502 והאפור אבן קייסר 513 (הם פורצלן)
unnamed.jpgunnamed (1).jpg
וזה סוג הפרומייקה של הארונות מטבח: אלמון טונדרה 5731aa5731_01_001.jpg

וכך צריך להראות המטבח: גודל השיש הוא 5 מטר (3,2)
צפה בקובץ המצורף IMG_5892.JPG
והאריחים ע"ג הקיר הם לבנים
וכן הכיור לבן
ושימו לב אין לי שום אפשרות לשנות את הכיור ,פרומייקה או אריחים ע"ג הקיר!

עכשיו השאלה היא שאנחנו בעצם יותר אוהבים את האפור 513 אבל כולם אומרים לנו שאפור מקטין את המטבח מאוד וגם מחשיך
והשאלה היא עד כמה זה קריטי?
לענין שיהיה חשוך חשבנו בהחלון במטבח יפתור את זה אבל מה אתם חושבים??
ומה בנוגע לזה שזה יקטין???
והאם הצבעים יתאימו?
שלום לכולם,

אנחנו באמצע לתכנן יחידה ברמת אהרן בבני ברק.
אני יותר מאשמח לתגובות/הערות/שיפורים
או כל פידבק אחר שיש לכם!

כמה הערות שחשוב להבין לפני:
היחידה היא בקומת קרקע בחזית הבנין.

צד ימין - צד שפונה לחזית הבנין (לא מספיק פרטיות)
שמאל - צד שפונה לשביל צדדי של הבנין (חצי פרטיות...)
למטה - פונה לשביל לכניסה לבנין (אפס פרטיות, אפשר לעשות שם רק חלון גבוה לאורור אמבטיה ושירותים וכו)
למעלה - פונה לבנין ליד, ויש גדר עם צמחיה גבוהה שמפרידה (יש שם הכי הרבה פרטיות, ולכן חלון של חדר שינה עדיף שיהיה לשם)

יש בשטח של היחידה די הרבה עמודים (מסומנים בורוד, הם 10*10) + עמוד תמיכה של רלסים (מסומן בעיגול ורוד חלול)

בהתחלה חשבנו לעשות יחידה של חדר וחצי + חדרון נפרד להשכרה, אחרי שהאדריכלית התחילה לשרטט את היחידה, הבנו שהוא יוצא קטן מידי ופשוט חבל לעשות אותו.
אז אני חושבת על מה האופציות שאפשר לנצל אותו בצורה טובה, כדי שייצא חלל יפה של סלון מטבח + 2 חדרים (במקום חדר וחצי)

את דלת הכניסה אפשר לעשות מהחזית (אבל עדיף פחות כי אין פרטיות)
או מלמעלה (הצד המשותף לבנין ליד) כדי שיהיה יותר פרטיות.

מצרפת תוכנית של האדריכלית (שלא מנצלת את החלל שהיה מיועד למשרדון) + תוכניות שאני עשיתי בפוור פוינט (לא מכירה משהו אחר...) ששם ניסיתי להשתמש בחלל הזה, אבל הם לא מספיק מדויקות במידות וכו.

אשמח לעזרה ברעיונות, ולפידבק על התוכניות הקיימות.
כמובן שאחר כך אני יישב על זה עם האדריכלית בצורה מסודרת...

תוכנית של האדריכלית:
1684441128499.png

תוכנית ראשונה שאני עשיתי, אבל הכניסה מהחזית (יכול להיות שאפשר לשין שם איזה קיר, וככה כן תהיה פרטיות.
1684441208174.png

תוכנית שניה שאני עשיתי, כניסה מהצד, לא חילקתי מספיק טוב את הסלון והמטבח (יותר התמקדתי בחלוקה של הקירות)
1684441328967.png

תוכנית שלישית שאני עשיתי, בחלל בצד שמתי את המטבח + קיר שמגיע עד הרלס (כדי שלא יהיה סתם תקוע באמצע המטבח)
1684441345890.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה