קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
  • 608
  • מחפשת עזרה בפרויקט גמר הנדסאי אדריכלות של מה"ט
    מישהי עם ידע וניסיון בדרישות מה"ט, עבודה בטווח הקצר יחסית.

למייל: tziporas4*gmail.com
    תודה
    0 תגובות
    אנחנו מתכננים אמבטיה ושרותים חדשים, תכננתי משהו מסוים, ואחרי הבלוקים אני רואה שזה לא משהו... ככה שאני חיבת להחליט מהר מה מפרקים ואיך בונים בצורה שונה.
    אני ממש אשמח לעזרה ורעיונות, כי לי כבר אזלו הרעיונות.....
    במקור השירותים והאמבטיה היו כך:
    1661956804623.png

הפריע לי שאין שירותים באמבטיה, וגם זה קצת נתן תחושה של רכבת...

התבססתי על הרעיון הזה (שנלקח מאשכול ישן...)
    1661956505805.png
    ושיניתי אותו לכזה:
    1661956540262.png
    בנינו כבר את הבלוקים של השירותים הנפרד, אבל זה נראה ממש לא טוב.
    יש כמו מסדרון בכניסה של האמבטיה, וזה נותן תחושה מאד מאד מצומצת (מה גם שלא ידענו שיש עמוד בדיוק מול הכניסה, וגילינו אותו רק כששברנו).

ועכשיו נשארתי עם ריבוע של 230*240 שאני חיבת דחוף להבין איך אני מכניסה לתוכו:
    + שירותים נפרד
    + אמבטיה
    + שירותים
    + כיור
    + דלת לחדר כביסה או להכניס את הכביסה לתוך הריבוע אבל שיהיה גישה לתלות את הכביסה בחלון הגדול
    +אם יש אופציה לארון 30*30 - בונוס ענק, אבל לא חובה.

אני ממש אשמח לכל רעיון!
    תודה מראש לכל העונים!
  • 528
  • כי אני צריכה עזרה בהוספת תפריט MAP ARC לסביבת העבודה באוטוקד.
    מצאתי הסבר ממש ברור בקישור הזה :
    https://www.teamcad.co.il/הוספת_תפריטים_בסביבת_העבודה
    יש לי אוטוקד שמותקן עליו MAP אבל אני לא מוצאת אותו בתפריטים.
    מה שקורה שבסופו של דבר אני צריכה להשתמש בשורת הפקודה והלקליד את הפקודות
    והייתי רוצה לראות את זה בתפריטים.
    • תודה
    Reactions: רחל12341 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה