קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
כאן נשתף ונצחק עד דמעות על חשבון בני דודינו ה'חכמים'

ואתחיל:
1. שלחתי ללקוח גוון לצביעת קירות הבית, מעין מוקה בהירה מאד
להלן הגוון:
IMG-20210103-WA0003.jpg
ויהי היום, הלקוחה שולחת לי תמונה מעוררת חלחלה: "זה הצבע שבחרת? לא ממש נראה לי" עדינה היתה איתי, הא?
IMG-20210103-WA0002.jpg
נחרדתי לנפשי, כבר שפכתי קיטונות על טמבור כמה סטיית הצבע שלהם בלתי הגיונית.
אך אח"כ התבררה תמונה משעשעת, וחבל שאני לא יכולה לשים פה את ההקלטה (לא הצלחתי להעביר)
החכם שלח את הפועל לקנות את הצבע אבל לא חשב לכתוב לו את המספר
ולכן אמר לו לקנות 0025בי
מסתבר שהפועל חכם עוד יותר מהמקור והוא כנראה עשה המרה נוספת ל-P וקנה D
זו התוצאה...
ובינינו- לא מצאתי את הגוון הזה במניפה בכלל, לא עם D ולא עם אות אחרת.
לקירות שלום, צבועים כבר לבטח בגוון המקורי

2. לאחר המקרה הנ"ל שקרה לפני כשבוע רציתי כבר לפתוח את האשכול, אבל אחרי המקרה מהיום כבר הייתי חייבת.
מקבלת הודעה בזו הלשון:
"היי אני קבלאן של X אני בנוי אם יש לך בריקת שסרך קבלאן"
יש לציין שיש פה כמה מילים ללא שגיעים כלל

ולמי שהתקשה לפענח שילחץ על הספוילר
אני פנוי אם יש לך פרויקט שצריך קבלן

יאללה, מחכה להזיות שלכם
מה דעתכם על שתי האפשרויות?

כיום החדר הגדול הוא חדר ילדים, מבוזבז למדי. ובאמבטיות אין כיור/ארון כלל.
צרפתי גם את השרטוט המקורי של הדירה בו מופיעות המידות (שימו לב שזה הפוך- הסקיצות שלי משורטטות במבט מכיוון הכניסה) יש מסתור כביסה בנוי ומקורה, שאינו מופיע בשרטוט של הדירה.

מבקשת את עזרתכם גם באומדן של מורכבות ועלות שיפוץ כזה (כמה תקציב נצטרך, באופן בסיסי) וגם בעזרה בהחלטה איזו מהאופציות עדיפה- מוצלחת יותר, זולה/יקרה יותר, וכל מה שיש לכם להוסיף.

ההתלבטות היא כזו:
באופציה א' החלפנו את מיקום החדרים, והצמדנו יחידת הורים לפיר והתשתית הקיימת בשירותים הנפרד.
יצרנו חדרון המיועד להיות חדר לימוד, ומארח גם את המקפיא.
החסרון הוא שבחדר ילדים (מיועד לבנים, ויתרתי במודע על שולחן- הוא מיותר) לא נותר מקום באופציה למיטת תינוק. וחשוב לי שתהיה אופציה כזו.
הפתרון לזה הוא להשתמש בחדר לימוד כחדר לתינוק בתקופה שיהיה צורך במיטת תינוק. (הילדים שלי נוטשים אותה בגיל מוקדם יחסית)
יש לציין שחדר לימוד אינו הכרחי מאוד אלא בונוס לאברך שלי. הוא לא עובד בבית באופן קבוע ומתמשך.

באופציה ב' חדר הלימוד עם פתח מהסלון, החדרים ממוקמים כמו היום.
יש מקום למיטת תינוק לא על חשבון חדר הלימוד.
אבל האמבטיות צפופות יותר, ולמעשה אני לא משוכנעת לגמרי שהעסק יעבוד.

הערה: לא הצלחתי להעלות את הקבצים בצורה פתוחה, אודה ממש למי שיוכל לעזור לי עם זה
תודה רבה לכולםמידות.jpeg
  • 2K
  • שלום לכולם!
    אשמח לעזרה די דחופה בתכנון התאורה והגבס לסלון
    הדירה שלנו בגמר שיפוץ כרגע, והגענו לשלב הגבס ב"ה........מה שאומר שצריך לקבל החלטות בנוגע למיקומי תאורה
    מצורפת תכנית סקיצה
    הקו הכללי הוא נקי ומודרני, תקרת גבס רצופה בגובה 260 עם ספוטים מפוזרים, ותאורה מרכזית מפרופיל לד שקוע בגבס.
    האתגר המרכזי בתכנון הוא- הקורות כפי שמופיע בשרטוט ישנם שתי קורות ארוכות בצורת האות ז' הפוכה, גובה הקורה הוא 30 ס"מ
    אז האזור של הספה למטה הוא דיי קל, הקורה האופקית תוחמת אותו, ומיקמתי בו ריבוע לד גדול ומרכזי.
    אך האזור העלון- בעיתי, אני נורא רוצה לעשות רבוע לד כמה שיותר גדול, רק שזה לא ממורכז מעל השולחן- הפינת אוכל יוצאת בעצם בצד, ולא במרכז התאורה, האם זה יפה? נראה לענין?
    איזה פתרון אחר אפשר להציע ????? שמצד אחד ייתן מענה למיקום של השולחן הסלוני (אני לא אשים אותו במרכז...אני צריכה שטח רצפה ריק), ומצד שני כן לשמור על הקו של הפסי לד הארוכים והגדולים.
    מצורפת תמונה להמחשה של פסי הלד.
    תודה מראש לעונות!!!
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה