קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
אז מדי פעם נופלת עלי רוח השראה ויצירה
(ובד"כ זה קורה לי אחרי שיטוט בפרוג.. ;) )
ומתחשק לי ממש לחדש כמה קירות מוזנחים בבית.
אשמח לרעיונות/השראות
אז ככה, החדר שינה, לטעמי הריהוט נוראי ומכוער, אבל זה מה יש....
חשבתי לצבוע, אבל ירדתי מזה, סיכון גדול מדי (מדובר בריהוט יקר מעץ מלא)
לפחות שהקירות יהיו לטעמי..., יש לי בחדר גם קיר כניסה, שמתחשק לי לעשות שם משהו מהמם
וגם הקיר מאחורי המיטות,
צבע הריהוט כהה, אדמדם כזה (כן, מכוער, כבר אמרתי:(), רצפה דמוי פרקט אפור בהיר
מצרפת סקיצה של החדר שתבינו איך בנוי.
חדר נוסף שזקוק לשיפוץ, זה חדר הבנים שלי, צבע הריהוט שמנת בטקסטורת עץ, משולב עם קצת צבע קפה
והידיות ורוד פוקסיה (היה בעבר חדר בנות)
אז קודם כל החדר חייב להפוך לחדר בנים (3 ברנשים שישנים עם ורוד ענוג, אמממ.. לא ממש מסתדר..)
הבעיה שלי שאני נורא נורא אוהבת את הצבע הורוד וכל צבע שניסיתי להתאים לא התחברתי, אולי מפה תבוא ישועתי...
איזה צבע גזעי ויפה יכול ללכת שם טוב? (החדר בן 8 שנים, היום בחיים לא הייתי עושה כזה צבע ריהוט..)
וצריכה רעיון יפה לצביעת הקירות בחדר.
תודה לכל מי שקראה אותי עד כאן, סורי שחפרתי:)
ויאללה, מחכה לרעיונות מ-ה-מ-מ-י-ם
תודה מראש לכולן!!!
תוכנית חדר.jpg
הוספתי תמונה של הארון, איזה צבע הייתם שמות פה במקום הורוד?
שלום
תודה לעוזרים מניסיונם כל הזמן, אשמח להכוונה לבעל מקצוע שיש לכם נסיון איתו כי יש המון חאפרים בשוק .
יש לי רטיבות מכל מיני כיוונים וכל אחד בעיה שונה.
חלק מהבעיות מטפל הקבלן ששיפץ לי פה.
1. במפגש בין התוספת לבניין: אחרי הנזילה בגשם הראשון תוקן ע"י הקבלן ועכשיו יש רק מעט רטיבות, הוא אמר שהוא יחזור.
2. הבניין מחופה שיש והקירות החיצוניים לא ישרים (יש ארוגות לפרחים ) וכנראה בין האבנים נכנס מים ומרטיב את התיקרה שמתחתה, גם זה הקבלן ניסה לסגור את כל החריצים והמצב הרבה יותר טוב אבל לא לגמרי ופתאום אתמול הרטיבות זזה למקום אחר.
3. יש לנו מעל המדרגות אבנים מזכוכית (להכניס אור הביתה) וגם שם עכשיו התחיל רטיבות, לא קשור לשיפוץ.

2. לא ממש קשור לשיפוץ אבל הקבלן לא אמר לנו כלום וטיפל בזה ואמר שזה לא 100% אחרי הגשם נראה איך להמשיך.
3. ממש לא קשור לשיפוץ וקרה רק עכשיו.

אני מחפשת איש איטום טוב ואמין שמבין בזה ויעשה אחת ולתמיד עבודה יסודית וארוכת טווח.
אני מרגישה שנכנסתי לאיזה בור בלי תחתית כל גשם צץ לו רטיבות חדשה.

תודה למייעצים כמובן עדיף אם ידוע לכם יעילותו ע"י נסיון.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה