קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
  • 353
  • מצאתי באתר שלהם כמה דברים שאני רוצה, במחירים יחסית זולים.
    יש מישהו שהתנסה איתם?
    • תודה
    Reactions: לאון פייברג1 //
    0 תגובות
    אשמח מאד לחוות הדעת שלכם על התוכנית המצ"ב
    מצ"ב תוכנית שביצע מודד של המצב הקיים, ותוכנית של המעצבת לאחר ההרחבה
    בגדול תוכניתה נראית לי מאד, והיא עונה על הצרכים שהצבתי - חדר כביסה הגובל באמבט עם ארון דו"צ למירב הנוחות (כיום המכונה והמייבש באמבטיה וזה ממש מרגיז אותי כי זה צפוף ולא אסתטי וגם לא הכי נוח בעולם), וניסיון לשבירה מינימלית של קירות הדירה הקיימים, תוך הכנסה מקסימלית של מיטות בחדרי הילדים.
    לבקשתנו, התוכנית לא נגעה בסלון ובמטבח שמצבם וגודלם כיום משביעים את רצוננו.

אני עצמי מתלבטת לגבי שתי נקודות:

א. האמבטיה הכללית נראית לי קטנה (המעצבת לא חושבת כמוני) - האם עדיף לאחד אותה עם חדר הכביסה הצמוד ולהטמיע את המכונות וארון הכביסה באותו חלל, אך באופן סגור, מה שיתן מרחב גדול יותר בשטח הרצפה?

ב. ההול הענק די מבוזבז. המצב כיום- בצדו השמאלי קרוב לחדרים יצרנו נישה מגבס והטמענו בתוכה ארון מעילים שמכיל כל טוב (בעיקר בלאגן). מיקום הארון הוא מעבר לקיר החוצץ בינו ובין ארון החשמל שבחדר המדרגות.
    בתוכנית החדשה המעצבת הזיזה את הארון לנישה אחרת במסדרון. האם כדאי להשאיר את הארון בכניסה (בנוסף לארון בנישה במסדרון) ולהוסיף לו אזור נטילת ידיים, ולא כפי המופיע בתוכנית?

אודה מאד לחוות דעתכם! צילום מסך 2023-06-29 101509.jpg
    • תודה
    Reactions: מרים אדריכל1 //
    36 תגובות
  • 359
  • 0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה