קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
כהמשך לאתגר השרטוטי ש @רותי וינברג העלתה פה , חשבתי שיהיה נחמד אם מידי פעם נעלה פה אתגרים של שרטוט וחשיבה מרחבית לפתח ולפתוח קצת את הראש ...
אז האתגר שלי הוא כזה :
נסו לפענח מהי הצורה הבסיסית להעתקה? בציור המצורף

כל אחת משערת לעצמה שבדוגמא חוזרת שמודפסת במפעל וזה לא משנה על מה -בד /טפט / חריטה על חומר- יצרו צורה כלשהיא-נקרא לזה יחידה בסיסית
והעתיקה אותה בחזרתיות מסוימת,
לפעמים זה כולל לא רק העתקה פשוטה COPY אלא גם שיקוף -MIRROR
ולפעמים העתקה היא בגריד ישר ולפעמים בהחלקה כל חצי או רבע מהמרחק...
זה על קצה המזלג ...
אז בואו נראה אותכם -אדריכליות ומעצבות שאוהבות לחשוב ...
אתן מוזמנות להדפיס, לצבוע, לצלם ולגזור ולהשתמש בכל אמצעי העומד לרשותכם לפצח את האתגר!!

סימטריה 3.jpg
שלום לכולם, אני נעמי זונאבנד, חדשה פה...

איזה יופי לראות את שיתופי הפעולה..
נראה שזה תורם המון, לכולם!

אני שרטטת כבר 7+ שנים ולומדת את האוטוקד ומתמקצעת בו תוך כדי...
מלמדת כבר 5 שנים אוטוקד במסלולי אדריכלות ועיצוב בסמינרים הגדולים בירושלים.
בקיצור, נמצאת עמוק עמוק בתחום האוטוקד- הבסיסי והמתקדם.

הוצאתי לאור חוברת ללימוד האוטוקד- 'פשוט לשרטט מקצועי', חוברת מעולה, ברורה ומתומצתת, היא כוללת את כל הפקודות הבסיסיות עם פירוט כל האופציות ותתי הפקודות של כל אחת, ובסופה מכילה את כל התחלת האוטוקד המתקדם- הדברים היותר קריטיים לשרטוט מהיר ומקצועי יותר. (כלי מדהים להוראת המקצוע- ובתוספת של חוברת תרגילים).

מגלה לכם בסוד שאני עובדת ממש עכשיו על עוד 2 פרויקטים -
ספר אוטוקד מתקדם - במטרה להנגיש את כל הפקודות המקצועיות יותר ולעיתים המסובכות יותר, לכל אחד/ת שיודע/ת וקשור/ה לתוכנה, שכ-ו-ל-ם יוכלו להרים את הקצב, הדיוק והמקצועיות שלהם. בלי לשלם על קורסים ארוכים, מתישים, יקרים ולא מספיק ממוקדים.
וביחד עם זה מפתחת שיטה לקידום משרדים--- תהליך של בנית שיטת עבודה לשרטוט מקצועי, חכם וחוסך זמן, אינדבדואלית לצורכי המשרד הספציפי וסגנון התנהלותו.
פשוט (בעצם בכלל לא פשוט), מתוך הכרות אישית שלי עם עולם השרטוט אני מודעת עד כאב לשיטות מסובכות ומסורבלות אצל הרבה מידי מהאדריכלים והיועצים למיניהם. וחבל... תמיד כדאי לרוץ הלאה... mitCADmim !!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה