קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!
שלום לכולם,

אשמח להיעזר במומחיות שלכם בנוגע לשינוי ייעודי בבית שלי. מצורפת תוכנית של קומת המוסך.

על פי התוכנית, מידות המוסך(Garage) הן 292 ס"מ רוחב על 658 ס"מ אורך (9'7" x 21'7").

אני מעוניין לחלק את חלל המוסך לשני חלקים נפרדים, כאשר החלוקה צריכה להתבצע מבלי לשנות את פתח המוסך המקורי (הדלת החיצונית נשארת כפי שהיא).

להלן הצרכים שלי עבור שני החללים:

1. חלל אחסון (מחסן):

• חלק זה יהיה הצמוד לדלת המוסך המקורית.
  • צריך להכיל מקום ייעודי עבור 3 עגלות ילדים.
  • שטח מדפים/אחסון עבור ציוד ביתי שוטף (ארגזים, מלאי של מוצרי צריכה וכו').
2. חלל משחקים (Playroom):

• המטרה היא ליצור מקום נעים ומזמין למשחק חופשי.
  • ארון אחסון גדול ומסודר עבור משחקים וצעצועים.
  • פינת ישיבה הכוללת שולחן וכסאות לילדים.
אשמח לשמוע את דעתכם איך נכון לחלק את ה-6.5 מטרים האלו בצורה המיטבית, רעיונות לניצול מקסימלי של המקום, ואיך כדאי לעצב את חדר המשחקים כדי שירגיש כמו חדר אמיתי בבית למרות המיקום במוסך.

תודה מראש על העזרה!

הערה לגבי המידות:​

המרתי את המידות מהתוכנית (9'7" x 21'7") לסנטימטרים לנוחות המעצבות בפורום:

• רוחב: כ-292 ס"מ.
  • אורך: כ-658 ס"מ.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה