קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
שלום וברכה!!

בהמשך לאשכול
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=211453

לאחר החלטות והארות שקיבלתי באשכול הנ"ל...
החלטתי על הכיוון הזה: (מצורף שרטוט שעשיתי)

אשמח לשמוע הארות,
כמו"כ הגוון שאני הולכת הוא סגול ושמנת..(בתמונה הצבעים לא מדויקים) אשמח לשמוע רעיונות איפה לשחק עם הצבעים...

תמונה א' - קיר ימני
תמונה ב' - קיר שמאלי

תודה על העזרה המקצועית....
זו התוכנית. בכניסה חשבתי להוסיף קיר קטן (מסומן באדום) ולהכניס אותו בתוך המטבח כך שיווצר ארון הזזה לתלית תיקים מעילים וכדו...

צפה בקובץ המצורף 238625

ולגבי המטבח.
דברים שחשובים לי-
*הרבה שיש :) * לא אוהבת שהכיריים מפרידים בין בשר חלב. החלבי תמיד נשאר מקופח.. למרות זאת מספיק לי בו כיור קטן ושיש גם. *קלפות מעל הכיורים לייבוש . וזהו לבינתיים.
מה אומרים?
תודה רבה

צפה בקובץ המצורף 238626
אז בהמשך לזה ולזה...

מצ"ב שרטוט של האדריכל של החברה לקומה השניה.

האם לדעתכם מומלץ החלוקה שלו? האם יש מה לשפר בה?

האם יש מצב ליצור מהמטרים הקיימים 4 חדרי שינה במקום 3 ?
מצו"ב דירה שעכשיו צריך לרצף אותה.
כבר יש את כל הקירות, אז נא לא לתת הערות לגבי התכנון, כל דבר שם מתוכנן ומחושבן ולכל קיר ודלת (גם זאת שמול השירותים) יש סיבה או אילוץ.
עכשיו השאלה שלי היא לגבי הריצוף, לבסוף בעקבות השתשלות ישנה כאן בפורום באמת נקנו אריחים של 60*120 גם לחדרים. עכשיו השאלה כיצד עדיף לרצף, האם בהזחות של חצי(תמונה 2) או ישרים (תמונה 1) אח"כ ייתכן ותהיה הרחבה ע"ח הכניסה כמו בדף 3, אבל זה עדיין לא 100% תלוי אם אכן כל השכנים יעשו זאת ג"כ.
גם במרפסת יש התלבטות , יש אריחים בגודל 12.5*100 האם לרצף בהזחות של חמישיות, של חצאים, או ישר כמו דק, או משהו אחר??
בשירותים הולכים להיות אריחים של 33*33 האם עדיף לישמם כישרים או באלכסון??
דבר נוסף, שימו לב שסידור האריחים יוצר לי פס של 10 ס"מ בחדר הורים ואני לא מסכימה, לכן שם יישרתי את האריחים כך שיהיו לי שלמים, ואני מהמרת שלא ייראו את ההבדלים וחוסר הרציפות כי הפס במסדרון מגיע לקיר והאריחים גדולים, האם לדעתכם אני צודקת?? בהזחות זה גם כן יוצא אותה בעיה, גם שם יישרתי מתוך הימור שלא ישימו לב שההזחות הם לא בדיוק חצי חצי בחדר הורים, האם אני צודקת או טועה טעות חמורה??
תודה רבה ממש לכל העונים ועונות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה