קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
לחברות הפורום היקרות
נודה לכם מראש על העזרה והסיוע

כפי שתראו בתשריט 1 המצו"ב, מצב הסלון כיום. מתוך הסלון יוצא גרם מדריגות פנימי שעולה לקומה נוספת.
צפה בקובץ המצורף 186217

אנו מעונינים, לשבור את הקיר הימני של המדריגות, להוסיף פיתול לגרם המדריגות, שיכנס לתוך השביל, ולסגור עם קיר גבס, לכיוון דלת הכניסה. בנוסף אנו מעונינים לצרף לתוך השטח המחולק, את הכניסה לחדר הנוסף שליד דלת הכניסה, כפי שתראו בתשריט 2 המצו"ב. צפה בקובץ המצורף 186218

המטרה היא לחלק את החדר ואת הקומה נוספת מדירת המגורים, לצורכי עבודה ולא לצורכי מגורים.

מצד אחד לא מעונינים להשקיע הרבה, עקב מכירה די קרובה של הדירה, בטווח של שנה שנתיים, ומאידך שיראה יפה ומכובד בינתיים.

נודה לכם על רעיונות,
  • כיצד לבנות את קיר הגבס, באלכסון או בצורות אחרות?
  • רעיונות לדלת פנימית.
  • לגבי הוספת הפיתול במדריגות, חשבנו לעשות מעץ, האם זה מוצלח?, כיצד לחפות את העץ, בין מצד שלא יראה שינוי משמעותי לצבע השיש במדריגות, ובין מצד שלא יהיה רעש חזק בזמן העליה במדריגות.
  • מכיון שמדובר בבניה, לטווח קצר יחסית, איננו מעונינים, לעשות חורים ברצפה, בשביל קיר הגבס. האם ניתן לחבר את הפרופיל ע"י דבק. מומלץ? או לא?

וכמובן המלצות לבעלי מקצוע בביצוע עבודות גבס יפה ובזול, באיזור המרכז.
אני מנסה לתכנן חדר ילדים, ולמרות שהחדר לא קטן- אני לא מצליחה למקם בו את כל הרהיטים..
אולי תוכלו לעזור לי?:confused:
אז כך-
בחדר אמור להיות לפחות:
- מיטת שלישיה (עדיפות להייריזר)
- ארון- לפחות 5 דלתות (הלוואי ואוכל יותר..)
- שולחן כתיבה (מקום ל- 2 ילדים)
- מיטת תינוק
- מדפים/ כוורת וכד'
החדר הוא ממ"ד, כך שהחלון מהווה בעיה לא קטנה, הוא נפתח ל- 180 מעלות, ז"א שהקיר לידו תפוס.
נקודה נוספת- הגישה לחלון חשובה, כך שלא ניתן להניח תחתיו מיטה/שולחן.

נראה לי שאלך על ריהוט מחנות ולא נגר פרטי היות ו-*זה עסק יקר יותר *לא מבטיחה שלא אעבור דירה/אשפץ בשנים הבאות.. כך שא"א לבנות ריהוט בדיוק לפי מידות החדר.

ההסקה- ג"כ דופקת עם מיקומה באמצע הקיר... האם שווה להזיזה מתחת לחלון? זה סיפור יקר?

השולחן צריך להיות במיקום ששמתי אותו (מימין לחלון) היות ושם נמצאים השקעים שאני צריכה עבור המחשב שאמור לעמוד בנתיים על שולחן הכתיבה.

שאלה אחרונה- מישהו פה התנסה עם הארונות המכילות דלת זכוכית ווילון מאחורה?- אהבתי את זה מאד, אך קצת חוששת לשבירת הזכוכית ע"י הילדים....

ובכלליות- אשמח לשמוע רעיונות לחדר ילדים, לתכנון הארון וכו'..:)

הגזמתי עם הדרישות?:rolleyes:

אני מצרפת את החדר עם המיקומים שהכי הסתדרו לי, פשוט זו הצורה היחידה שהצלחתי להכניס הכל, למרות החסרונות- *אין מקום מרווח לשבת ליד השולחן כי המיטת תינוק קרובה מדי. *אין די מקום ל-3 מיטות פתוחות, הן גולשות לפתח (וזה אחרי שהקטנתי את המיטה האמצעית, ז"א שלא תפתח ל- 80 ס"מ אלא רק 70, וישן בה ילד קטן)

תודה מראש!!!
:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה