קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
נערמו אצלי לאחרונה כמה שאלות פשוטות באלמנטור.
אשמח לכל מי שיוכל לענות [אפילו] על אחד מהם, ושכרו כפול מן השמים.
קו מפריד בתפריט
א. כיצד יוצרים קו מפריד בתפריט אלמנטור אנכי או אופקי [מלבד שינוי הצבע הכללי שאני מגדיר באלמנטור שיהיה כשהעכבר מרחף] בין הפרטים בתפריט?
תוסף לסינון מוצרים
ב. מהו התוסף המומלץ והפופולרי לסינון מוצרים [בווקומרס]?
שוליים ריקים בצדדי העמוד
ג. כיצד הדרך הקלה ביותר לשלוט בהגדלת השוליים הריקים בצדדי העמוד?
לעשות שהדף יהיה בתבנית אלמנטור ובכל זאת עם סרגל צד מהתבנית
ד. האם יש דרך להגדיר שבהידר ובפוטר הכל יהיה כמו האלמנטור, ואילו בסרגל הצד יהיה כמו הברגל הצד המוגדרת בתבנית?
סרגל צד באלמנטור שיהיה בכל העמודים בלי לתפוס את הצד השמאל המקביל אליו
ה. או לחילופין האם יש דרך להגדיר סרגל צד גלובלי שיחול אוטומטית בכל עמודי האתר באלמנטור?
[אני שואל רק מי שהצליח מנסיון, כי אני לא הצלחתי לעשות טמפלט של סיידבר בצורה שהטמפלט לא יקח את החלק שבשאר העמוד במקביל אליו].
באג מוזר במפגש שבין שני התפריטים
ו. כשהתפריט העליון מתפרס למטה ועולה על התפריט הצד מה שקורה שכשמרחפים עם העכבר על התפריט הנפתח העליון, זה מבליט את תפריט הצד ונעלם תפריט העליון שנפתח.
תודה רבה מאוד לכל מי שעזר לי עד כה ולמי שעוזר!
  • תודה
Reactions: צביזון1 //
3 תגובות
בהמשך לאשכול הזה
https://www.prog.co.il/threads/הקמתי-אתר-לזיכוי-הרבים-ואני-מחפשת-מאמרים-עם-אישור-פרסום.456895/

רציתי לברר
אם אני רואה מאמר שמצא חן בעיניי ומתאים לי לנושא האתר
האם מותר לי מבחינת החוק להעתיק אותו ובסוף (או בהתחלה) לרשום שהמאמר מועתק מאתר פלוני ולפיה במאמר המקורי ניתן להקיש על הקישור שיצורף?
האם זה חוקי?
או שאני חייבת את הסכמת בעלי האתר?

כמו"כ האם אני יכולה להשתמש בתמונות מאתרים חינמיים בלי חשש
לדוגמא: all-free-download.com

למה עוד עלי לשים לב?
  • תודה
Reactions: בעריש1 //
8 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה