קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
אצלי האתר פרוג לא נפתח בכרום כלל. כלומר, זה נראה כאילו אין דומיין כזה
לא ניתן לגשת לאתר הזה
ייתכן שדף האינטרנט בכתובת
https://www.prog.co.il/‬ אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות.

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

אבל מגלישה בסתר, וכן מדפדפנים אחרים אני כן יכול להיכנס. זה כבר הרבה זמן ככה (כמה חדשים).

מה ההסבר?
שלום חברים,
יש לי בעיה באתר שאני מנהל
Danits.com,
אני לא מצליח לראות תמונות שני מעלה לאתר. בעריכה של הElementor אני רואה את התמונות בצורה טובה ואז שאני עושה שמירה אני לא רואה אותם באתר.
תמונה להמחשת הבעיה:

לא מזמן שמתי לב שקרתה בעיה במסד נתונים והאתר הראה שגיאה של DataBase אז סידרתי את הקובץ קונפיג והאתר חזר לקדמותו אך בלי תמונות מוצגות.
ניסיתי לקחת גיבויים קודמים של אותה גירסה אך זה לא עבד, ואז לקחתי גיבויים של גירסאות קודמות וזה אכן עבד, אבל איך זה יכול להיות שהתמונות הוצגו באתר המשודרג ואז שאני מכניס את הגיבוי של אותו הגירסה זה עושה לי את הבעיה הזאת?
שלום וברכה.
יש לי אתר וורדפרס.
לאחרונה(מיום רביעי/חמישי האחרונים), כשנכנסים לאתר, הוא פשוט מפנה את הכתובת, לכתובת של אתר אחר.
על פניו נראה שמדובר בוירוס (סוס טרויאני) מהסיבה, כשאני נכנסת עם מחשב שמותקן עליו ESET, הוא פשוט חוסם את הגלגול של האתר הלאה, ומתריע על 'איום' שנמצא, מצ"ב צילום מסך
להעלות.PNG
אם אני מתחברת ממחשב שלא מותקן בו ESET, (או לחילופין, גולשת דרך edge, גם סיפור מוזר) הוא מעביר את הנתיב:
מתחיל בנתיב הזה
https://destinywall.org/redirect?type=555&
(במחשב שיש בו ESET, הוא מתריע על תעודת האבטחה, וכאשר אני נגשת עם HTTP, הוא רושם שהאתר מופיע ברשימה השחורה של האתרים, עם תכנים בעיתיים, או שהאתר נחסם ע"י נטפרי, במידה שמדובר במחשב עם חסימה.
בכל מקרה, במחשב בלי ESET ובלי נטפרי, הוא מגיע לכתובת הזו:
https://play.superlzpre.com/red/?code=RY6GVO6HT5VM&a=6679743982995506867&pubid=1608

ואחרי כל ההקדמה, מאיפה נובעת ההפניה הזו, איך אני מבטלת אותה??
תודה רבה.
  • תודה
Reactions: נודלס1 //
8 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה