קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
מחפשת מישהו שמנוי לאתר הזה- www.xplace.com כדי לקרא פרוייקטים שקשורים לנושא העבודה שלי. (הדמיות ושרטוט אדריכלי)
זהו אתר לפרילנסרים, ושולחים לי הצעות עבודה במייל. אך כדי לראות פרטים יותר מדוייקים על העבודה- צריך להיות מנוי.
כמובן שלא שווה לי לעשות מנוי של 99 שח לחודש אם מתוך 10 הצעות עבודה אני מקבלת הצעה אחת לא מי יודע מה.
אז אני מחפשת לעשות שיתופי פעולה עם מי שכבר מנוי לאתר זה.
אשמח מאד להיענות.
העבודה בתשלום כמובן...
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב חדש.
בתוך כל כאב הראש הכרוך בהתקנת המחשב מחדש על כל הגדרותיו ותכנותיו למשתמש כבד כמוני, נוספה לי משימה שזו פעם ראשונה שאני מבצע אותה. להתקין מחדש את שרת הפיתוח WAMP (בוצע), ובעיקר - להעביר את מסד הנתונים.
איך עושים את זה? האם זה מורכב? האם זה תהליך מועד לתקלות ובאגים? היו לי מספיק כאבי ראש רק להעביר טבלאות ממחשב לשרת וכדומה.
יצויין, יש לי בהחלט גם טבלאות גדולות, של מליון וחצי שורות.

ואם הזכרתי את כאב הראש, אכניס פה בדלת האחורית עוד ביה לא קשורה שנתקלתי בה, וזו לא הפעם הראשונה. אני משתמש קבוע בgoogle drive לסנכרון כל הקבצים.
כעת, כאשר אני עובר למחשב חדש, לכאורה העברת הקבצים קלה ופשוטה: לחבר את הגוגל דרייב ולתת לו להסתנכרן. דא עקא, יש שתי סיבות למה לא: 1. זה ייקח שנתיים, טרה שלם. 2. זה לא יעביר הכל בשלמות, יש קבצים שגוגל דרייב לא מסנכרן כי הוא חושד שהם וירוסים, לפעמםי גדול מידי או סתם כשל אחר - בקיצור, אי אפשר לסמוך עליו שישמר את כל הקבצים שלי. כמובן, זה חוץ מהקבצים שנמצאים בתיקיות שלא מסונכרנות.
אז מה? אני מעביר את הקבצים ידנית ממחשב, בשיטה העתיקה copy-paste. אבל מניסיון פעמים קודמות, זה יוצר ממש כאב ראש מול הגוגל דרייב. ההוא מזהה את הקבצים במחשב החדש כקבצים חדשים או משהו כזה, מנסה להעתיק את הישנים עם שם חדש וליצור כפילויות, או סיבוכים אחרים מעין דא. סלט. אני זוכר שהיה הרבה כאב ראש ומשחק עם הגדרות וקומבינות שונות עד שיצאתי מהסרט הזה. יש לזה דרך ישרה?

תודה רבה
שלום. ניסיתי לגגל על השאלה הזו, ומצאתי כמה פוסטים בstackoverflow.com שאולי עוסקים בזה בדיוק, אך לא הצלחתי לפענח.

אני רוצה לקרוא לפונקציה, ולמסור לה רשימה של ארגומנטים. דא עקא - אני לא יודע מראש כמה ארגומנטים אני אמסור, וגם מעוד סיבות, את רשימת הארגומנטים יש לי כמערך (לא מחרוזות, למשל, רשימת אלמנטי HTML כאובייקטי JQUERY).

אני יכול כמובן למסור לפונקציה מערך כארגומנט, ואז בתוך הפונקציה לפרק אותו. אך אני לא רוצה. יש לי שימושים נוספים לפונקציה, ואני רוצה להתייחס לרשימת הפרמטרים שהיא מקבלת, בנפרד.

מה שאני צריך בעצם זה קוד שיחקה את הקריאה לפונקציה כזו:
קוד:
function myFunc(arg1,arg2,arg3){
alert(arg1)
alert(arg2)
alert(arg3)
}
myFunc(1,2,3)
בצורה כזו:
קוד:
function myFunc(arg1,arg2,arg3){
alert(arg1)
alert(arg2)
alert(arg3)
}
var args = [1,2,3]
myFunc(args)

המטרה של כל זה, היא לארוז פונקציה לתוך משתנים, ולקרוא לפונקציה שקוראת לה (עם מניפולציות קטנות בדרך). למשל להציב פונקציה A אל תוך משתנה FUNC, ואז להכניס רשימה של ארגומנטים לתוך משתנה ARGS, ואז לקרוא לפונצקיה callFuncs ולמסור לה את שני המשתנים הללו כשני ארגומנטים, והתפקיד שלה יהיה לקרוא לפונקציה func ולמסור לה את args כרשימת ארגומנטים.

תודה
אשמח לשאול:
אני עובד כעת לפתח אתר חדש עבור לקוח. יש לי באתר (
http://shvilim.online) כמה אייקונים עם כפתורים קרא עוד מתחתם. כל כפתור קרא עוד מתחת אייקון אחר.
כשעושים את הדפדפן צר הכפתורים קרא עוד יורדים למטה למטה, והם אחד מעל השני בלי קשר למלל שמעליהם.
האם יש דרך לעשות שכל קרא עוד יהיה מקובץ או מקושר לתיבת הטקסט שמעליו, כדי שכשהמסך צר כל כפתור יהיה מתחת האייקון שלו?
 תגובה אחרונה 
שלו' לגולשי פרוג

אני עובד כעת על בניית אתר חדש, עבור עסק של לקוח, בתחום הטיפול הרגשי.

http://shvilim.online

מכיון שאני לא מספיק ותיק בפיתוח ובניית אתרים, וזה ממש מהאתרים הראשונים שאני בונה, -

אשמח לחוות דעת של גולשים שיוכלו להמליץ לי על שיפורים שאוכל להכניס, לשיפור חוויית הגלישה ולתדמית האתר, וכמובן כדי שהלקוח שיהיה מרוצה, מאתר שיניב לו לקוחות.
  • תודה
Reactions: N.O1 //
34 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה