קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 1K
  • טרנדים.gif-ה.gif

שנת 2017 היתה שנה נועזת בעיצוב.
    צבעים מרהיבים, טיפוגרפיה שמעזה, גרפיקה מדהימה בתנועה, הרבה גוונים אמיצים.
    עם כל כך הרבה טרנדים בולטים שנראו השנה, הגיע הזמן להוציא את היצירתיות שלנו :)
    שנה מדהימה זו השאירה לנו הרבה עיצוב להשראה לחיזוי וליישום.
    ניתן לראות את הטרנדים בכל תחומי המיתוג, העיצוב הדיגיטלי והעיצוב גרפי.

איך חוזים טרנדים? מי משפיע עליהם?? איך נדע מהם?
    בואו לחשוף את הטרנדים החמים ביותר בעיצוב גרפי.
    במסגרת הקורס הוירטואלי, אותו התחלנו בהצלחה גורפת!
    ניתן להצטרף רק לשיעור זה במחיר מיוחד !
    כולם מוזמנים :)
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    • תודה
    Reactions: סטודיו ברלב1 //
    0 תגובות
    אני שואלת שאלת 'תם', בתור אחת שלא מבינה בנושא.
    נתקלתי באתר של הניק 'וורובל'
    https://studiosignon.site123.me/#page-top
    ותוך כדי שאני משוטטת ונהנית, אני רואה שהוא בנוי בצורה חינמית.
    לי בתור 'לקוחה' זה לא הפריע בכלל. אז מה הבעיה באמת?
    למה לשלם אל אתר אלפי שקלים במקום לבנות אותו בחינם ובקלות (בכל אופן כך הם טועים)?
    • תודה
    Reactions: elisheva181 //
    19 תגובות
  • 989
  • מי שלא שמע על הכלי של hotjar פשוט מפסיד.
    מדובר על כלי מדהים לצפייה בכל הפעולות, פר משתמש באתר (כמובן באופן חסוי). כל תזוזת עכבר, קליק וכו' מוקלט ומתועד.
    כך שזה מאוד עוזר להבין האם האתר עובד נכון, מה כדאי לשפר וכו'.

מומלץ בחום! <---- זה הקישור :)
    0 תגובות
    שלום חברים, אני אוהב להכנס לפורום הנפלא הזה, אבל עד עכשיו לא היה לי משהו מסויים לתרום לדיונים. אני עוסק בפיתוח אתרים ואפליקציות לשוק הרחב ובפרוייקטים של חברות הייטק ברמת ניהול וניתוח מערכות.

עבור הפרוייקטים לשוק המסחרי אני מחפש שותף/פרילנסר בעל ידע מעמיק בפיתוח (HTML5 CSS JS PHP MYSQL) ויכולות של איש אתרים FULLSTACK - כלומר מישהו שיכול לבנות אתר מ-א' עד ת' לפי דרישות הלקוח.

את אתרי התדמית והמידע אני בונה לבד, אך לפרוייקטים מורכבים דרוש לי אדם עם יכולת ריצה ועקביות, ולא מתייאש אחרי 3 פינפונגים עם הלקוח.

אשמח לקבל פניות רק ממתכנתים המתאימים לתיאור.

אני עובד על בסיס של ג'ומלה וורדפרס.
    כרגע על הפרק יש 2 פרוייקטים בסדר גודל בינוני, ויש עוד כמה בקנה. אני מאיזור ירושלים, ומחפש אנשים מאיזור זה ג"כ.

הצפייה שלי לעבוד ע"ב הצעת מחיר עם תמיכה בפרוייקט כמה שיידרש לטווח הרחוק.

והכי חשוב: מי שלוקח פרוייקט צריך לסיים אותו במחיר ובזמן שהוא קבע לעצמו, ברמה שהלקוח ישמח שהוא בחר לעבוד איתנו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה