קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 463
  • שלום וברכה ותודה מראש לכל העוזרים.
    מדובר בתבנית ENFOLD
    זה האתר :
    mhhhdm.prog-school.co.il
    אני בעצם רוצה שבשקופית הראשונה כמה מהשכבות ייעלמו אחד אחרי השניה בסיום ה-TRANSITION IN. ׁ(אני רוצה לדמות פעולת לחיצה בעכבר על ידי החלפת כמה תמונות ).
    ניסיתי את הקוד הזה אבל משום מה לא עובד(לא תופס את האירוע):

קוד:
    var box=document.getElementById("lyr1"); box.addEventListener( 'webkitTransitionEnd transitionend oTransitionEnd webkitAnimationEnd oanimationend msAnimationEnd animationend', function( event ) { alert( "Finished transition!" ); }, false );

יש לציין שכאשר עשיתי ללא תפיסת אירוע -פשוט להעלים ישירות זה כן עובד אבל אני רוצה שרק בסיום ה-TRANSITION ייעלם(אירוע סיום)!--

קוד:
    $("#lyr1").hide();
    0 תגובות
    האם מקובל היום בקידום בגוגל
    להגדיר כותרת, תיאור ומילות מפתח במערכת ניהול של האתר
    באופן ידני מותאם לכל דף?
    כמו שמצוין כאן
    בסרטון זה
    האם בתיאור אפשר לכתוב טקסט שיווקי שבו מילת המפתח מצוינת פעם אחת
    והטקסט לא יהיה כתוב בתוכן האתר?

או לתת לגוגל לחפש טקסט ולהציג אותו בתוצאות חיפוש?

האם השיטה הנ"ל היא שיטה לא ישנה? ואכן עובדת כדי לקדם את האתר?
    timeEdition היא תוכנה חינמית קטנטנה בקוד פתוח לניהול זמן. המערכת מאפשרת לבצע מעקב אחר משך הזמן שלוקח לבצע פעילויות עבור מי שרוצה לפקח על עצמו ולהעריך נכון כמה זמן לוקח לו לסיים פרויקט או פעולה ספיציפית (עבור תמחור או התייעלות).

חשוב לצייין כי ניתן להשתמש בתוכנה ללא התקנה! והתוכנה ממוזערת לסמל קטן ובלתי מפריע ליד השעון.

מה שקנה אותי זה הפשטות שבה כפתור גדול אחד הוא התחלה\עצירה, ומתחתיו שלושה שדות להגדיר לקוח, פרויקט, ומטלה, כך שאני לדוגמא השתמשתי בזה כרגע לחשב עבודה לפי שעות עבור לקוח x כאשר לאחר סיום הפרויקט (שהיה לפי שעות) אני יודע בדיוק כמה ומתי עבדתי כל יום ועל איזה מטלה.

התוכנה שומרת לבד את הנתונים במאגר קטן שלה לפי פרטי הלקוח, וניתן לצפות (בכל רגע, גם בזמן ההקלטה) בזמן שעבר מההפעלה לפי סינון של זמן או של לקוח\פרויקט\מטלה, בהגדרות קלילות ופשוטות.

קישור להורדה

תודה ל-we cms על ההמלצה
    • תודה
    Reactions: תמר טל1 //
    13 תגובות
    מצאתי את האתר הזה לרכישת תוספים ותבניות של wootheme
    http://woogang.com/woocommerce-extensions/

אבל לא הצלחתי להבין מה קורה שם.
    משלמים 15$ הצטרפות + 15$ לכל תוסף במקום 99-199$, או 15$ וגישה חינם להכל?

והכי מוזר, האם התוספים חוקיים?

אשמח למידע.

ואם אכן זה כך, אז גיליתי מכרה :)
    אני פותח פה אשכול מרוכז לכל מבצעי החברות אחסון בשבוע וחצי הקרובים.
    אני אעלה לכאן כל מבצע שיהיה לי גישה אליו בזמן צמוד לתחילת המבצע.
    כבר יש לי מידע על המבצעים שהולכים להיות ב hostgator וב siteground! והולך להיות הנחות גדולות מאוד.
    אני גם כן היכנתי כתבה שאני סוקר מספר חברות אחסון (בינתיים רק בחו"ל) שאני מתעסק איתם.
    http://blog.3pinot.com/nocategory/webhosting-compare.html
    (הכתבה עדיין בעריכה קצת).
    אני לא יכול לפרסם את המבצעים לפני שהם מתחילים, אבל יצרתי ניוזלטר באתר שלי שמי שיירשם אליו אני יתזמן את ההודעות שישלחו בדיוק קצת לפני תחילת המבצע למייל וככה לא תפספסו שום מבצע.
    http://blog.3pinot.com/הרשמה-לניוזלטר/modify.html
    (אפשר למחוק את עצמך מהניוזלטר בכל עת על ידי לינק בהודעה, אני לא שולח שמה שום דבר אחר לבינתיים, ואולי בעתיד אני אשלח כותרות של כתבות חדשות באתר)
    העתקה מכאן

תכונה חדשה בנטפרי.

היכנסו לדף הגדרות.
    http://netfree.link/user#/user/filter-settings

יש לכם בפרופיל "הזרקת סקריפטים".
    כשמו כן הוא מאפשר לכם להזריק סקריפטים לאתרים שאתם רוצים . כדי לראות דוגמה הוסיפו סקריפט תנו לו שם שאתם אוהבים.
    ותכניסו את התוכן הבא.
    קוד: בחר הכל
    קוד:
    ^https?://[^/]*(ladaat.info)/
    =
    //netfree.link/js/injection-script/anti-waste-time.js

תוסיפו ותשמרו את ההגדרות. ותיכנסו לאתר.
    http://ladaat.info/
    זה אולי יזכיר לכם שאתם צריכים לשמור על הזמן ולא לבזבז אותו בכל מיני אתרים.

הסבר על המבנה של הקוד.
    שורה ראשונה זה REGEX שתופס את הURL אפשר להשים עד 5 שורות.
    אחרי זה צריך להשים = שיפריד בין הערכים.
    אחרי ה = מגיע הסקריפטים
    אפשר להזריק עד 5 סקריפטים כל אחד בשורה.

בהצלחה!.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה