קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
צפה בקובץ המצורף 193287
שחררנו אתמול ערכת עיצוב חדשה המתאימה במיוחד לאתרי סטודיו ופורטפוליו, ויש בה ים של תכונות שימושיות ומגניבות. נשמח לשמוע את דעתכם על העיצוב.

http://pojo.me/go/superstar

לכבוד ההשקה אנחנו גם מחלקים קופון של 19$ מתנה - קוד קופון: wp19

בנוסף, בחודש האחרון עשינו אין ספור שדרוגים לכלל התבניות שלנו, בין השאר:

1. וידג'ט טאבים המאפשר לכם להוסיף בקלות לשוניות למערכת בשלושה מצבים: Tabs, Accordion, Toggle.
  2. הוספת תמיכה בעמודי בלאנק (דפי נחיתה)
  3. התממשקות מלאה עם וורדפרס 3.9
  4. הוספת תמיכה בפונט עברי OpenSanseHebrew Condensed
בנוסף, אנחנו שמחים לעדכן אתכם שאנחנו עובדים בימים אלו על ערכת עיצוב של חנות וירטואלית שעובדת בצורה מושלמת עם WooCommerce ישירות מהקופסה. אז יש למה לחכות :)

לינק לעמוד תבנית: http://pojo.me/go/superstar
  • 690
  • לאחר האשכול הזה ולפני יאוש (אין יאוש בעולם..)
    במקרה שלא אצליח לשלם בזמן איך אני יכולה לתפוס את הדומיין שלא ילקח ע"י מישהו אחר?
    0 תגובות
    יש לינק באתר https://he.wordpress.org/ להורדת וורדפרס בעברית
    איך מתקינים את המערכת על המחשב (אין קבצי exe אלא רק php וכדו')?
    לתשומת לבכם אני ממש לא מבין בבניית אתרים
    אשמח לעזרה
    תודה רבה
    יש לי מקום מסוים שהוא מבקש להתחבר לשרת של smtp.

אין לי בזה הרבה ידע, אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי
    כאן שצריך להגדיר את זה כך:
    SMTP Server: smtp.gmail.com
    SMTP Port: 465
    לסמן את SSL
    ולהכניס את כתובת הדואר האלקטרוני שיש בג'מייל עם הסיסמה.

אכן כך עשיתי, אבל הבעיה היא שהוא לא נותן לי לשלוח יותר מ-87 מיילים! אלא אני מקבל את הודעת השגיאה הזו:
    Server replied with invalid authentication response.
    דהיינו: השרת השיב בתגובת אימות לא חוקית.

אשמח אם מישהו יודיע לי מה עושים במקרה כזה.

בתודה מראש.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה