קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
אני משתמש בוורדפרס גרסה 3.7.1. לשם שליחת מיילים בכל יום (הלכות, ניתן לראות את האתר כאן).
יש לי כמות גדולה של אנשי קשר (בערך 6,500) ולכן א"א לשלוח בפעם אחת, אלא כל פעם 500.
הענין הוא, שבעבר הייתי נותן לו הוראה לשלוח ל500 אנשים כמה פעמים עד שהרשימה תגמר, והכל היה עובד לבד, דהיינו, שלא הייתי צריך להשאיר את המחשב דלוק.
באחד הגירסאות האחרונות, זה הפסיק לעבוד לבד, ואני צריך ללחוץ על הלחצן למטה, כמו שבתמונה המצורפת. שם כתוב שאם זה לא עובד מסיבה כל שהיא יש ללחוץ שם כדי שהוא יעשה את זה באופן ידני כל 10 דקות.
השאלה שלי - איך אני מחזיר את הענין לקדמותו, שהוא ישלח לי גם בלי ללחוץ כל פעם.
לפעמים אני לא יושב על המחשב כמה ימים וברצוני לשלוח לכמה ימים מראש (כשאני מגדיר לכל שליחה תאריך אחר), אולם בגלל הדבר הזה אין אפשרות לעשות כן, רק אם זה יעבוד דרך הרשת, בלי קשר למחשב שלי.
מקווה שהובנתי
ובתודה מראש
לקוח נכבד,
אנחנו מצטערים להודיע כי חשבונך נסגר בגלל ש:

אתר נפרץ ושימש להתקפה

למרות שחשבונך סגור, אנחנו נמשיך לשמור על הקבצים שלך למשך 30 יום.
לאחר 30 יום חשבונך כולל כל הקבצים ומאגר נתונים יוסר מהשרתים לצמיתות ולא ניתן לשיחזורם.

Your account has been suspended:
Login: hayatdavidcom
Account ID: # 629498_0
Plan: SHLinux_IL(LITE)

קבלתי כזו הודעה במייל?
Your account has been suspended because
אתר נפרץ ושימש להתקפה

All your account's data and settings are preserved and access to it can be enabled at any time.

ניתן לשלם את החשבון במשך 30 יום מיום סגירת החשבון גם דרך אתר אינטרנט
שלנו,בכתובת:
http://www.webgate.co.il/Webgate3.5/ServiceRenewal.php
מוקדי השירות והתמיכה עומדים לשירותך:
מוקדי השירות :בימים א'-ה' : 9:00-19:00.
מוקד השירות הטכני: 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע דרך אתר אינטרנט.
מומלץ להפנות כל בקשה או שאלה במייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> למתן מענה
מהיר ואיכותי וזמין ללקוחותינו 24 שעות 7 ימים בשבוע.
תמיד לשרותך,
מה פרוש?
מדאיג...
אה ושכחתי להגיד שמבחינת תשלום זה בסדר
אז מה הם רוצים ממני??
אתר מגניב לכתיבת CSS
cssdesk.com - אתר ממש מגניב ששם אפשר לעשות ניסויים של CSS - מה שנקרא ON THE FLY. לפעמים יש בעייה עם גדלים או אנימציה או אובייקטים נעלמים. באתר זה אפשר לפתור תקלה יחסית מהר או לכתוב אובייקטים לאתרים

אתר מגניב לעבודה עם JavaScript
jsfiddle.net - לפעמים ברצוני לבדוק משהו איך זה עובד בספריית JS כזו או אחרת אך אינני רוצה להשקיע זמן בלחפש את הסיפריה הספציפית ולהורידה למחשבי. באתר הזה אני נכנס מסמן מה אני רוצה לעבוד ואני מתחיל לקודד

אתר הדבקות
pastebin.com - אפשר להשתמש בקוד ולשתף אותו באינטרנט, אין צורך בהרשמה
אני משתמש בזה לשיתוף קוד דוגמה בין לקוחות, או שליחת מייל נקי (בתוך מייל לא כיף לשים קוד)
דוגמה

אתר לבניית מבנה JSON
JsonEditorOnline.org - לפעמים אני רוצה לבנות JSON ערוך בצורה ויזואלית בכדי לא להתבלבל בקוד

אתר לג'ינרות JSON
JSON-Generator.com - לפעמים לצורך בדיקות אני רוצה ליצור קובץ ג'יסון עם פרמטרים שלי. הפעולת יצירת קובץ JSON באופן אוטומטי נקראת ג'ינרוט (מהמילה Generate)

אתר לתצוגת JSON
jsonviewer.stack.hu - כשעובדים עם JSON (מבנה נתונים שבנוי בצורת אובייקטים של JAVASCRIPT) לפעמים נתקלים בקוד ארוך שרוצים להציגו בצורה ויזואלית כדי לפתור תקלה
נסו: קוד שג'ינרטתי

אתר לבדיקת RegEx
gskinner.com/RegExr - לפעמים צריך לעשות ולידציה של נתונים, בדיקה שהמבנה של כתובת האתר או דואר או טלפון או ת.ז. תקינה
לרוב אני משתמש בביטויי RegEx ובכדי להקל יש כלי מאוד נוח

======
>>>> אתם מוזמנים לבקר http://www.korotkin.co.il
בקרוב אפרסם הורדה לקובץ JS שעושה Parallax ותומך ב RTL
  • 485
  • מישהו מכיר תוסף שמיישם את הפלאגין הזה: http://getbootstrap.com/javascript/#scrollspy

המטרה היא, שכאשר מכניסים פוסט עם כותרות משנה, תיווצר תפריט בצד, שתהיה נגללת מאליה בזמן גלילת הפוסט.
    ( אני אוהב לעשות דברים כאלה לבד, אבל כעת מחפש משהו מוכן, משום שהלקוח לא רוצה להוסיף תשלום על זה )
    0 תגובות
    יש כמה סיפריות (PHP) שמאפשרות בדיקת הפרמטרים של הקבצים (במיוחד מעניין אותי האורך של קבצי שמע ווידאו), דוגמת getID3
    אבל זה עובד רק על הקבצים המקומיים
    האם מישהו מכיר דרך לבדוק את הנתונים הנ"ל בקבצים שנמצאים בשרת מרוחק?
    (בתיאוריה, אני מניח שהדרך לזה היא להוריד את תחילת הקובץ ולבדוק בו את הרשימות הדרושות - אבל אני מחפש איזו ספריה מוכנה)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה