קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
מישהו העלה בעבר פתרון לבעית הborder-radius בכתובת:
http://css3pie.com/documentation/getting-started/
פעלתי לפי ההוראות הכנסתי את קבצי הpie ובcss הוספתי מה שאמרו להוסיף וכלום לא קורה. המסגרת ממאנת להשתנות
יש לכם עצה?
הנה הcss
קוד:
#third{
border: medium solid #E9E9E9;
    border-radius: 10px 10px 10px 10px;

height: 156px;
    margin-left: 47px;
    padding: 30px 0 0;
    width: 251px;
    border: 1px solid #8cb3b3;
    -webkit-border-radius: 10px;
    -moz-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    behavior: url('hayatdavid.com/wp-content/themes/twentyeleven/to/PIE.htc');
}
אני מעצבת, ובונה לעצמי אתר חדש.
העבודות שאני רוצה להציג יהיו מחולקות בגדול לפי קטגוריות עיקריות (מיתוג, אינטרנט ודפוס), וחלוקה נוספת לפי הלקוחות.

עכשיו הסתבכתי עם עצמי בשאלות לגבי זרימת המידע בין הדפים-
יש לי דף קטגוריית מיתוג (לדוגמא), ובה הרבה דוגמאות.
ההגיון אומר- בלחיצה על הדוגמית, נפתחת העבודה בהגדלה, ויש אפשרות דפדוף בין העבודות בקטגוריה.

אני תכננתי בהתחלה, שבלחיצה על דוגמית ייפתח דף נפרד שמוקדש כולו לאותו לקוח, אבל זה יוצר לי בעיה:
1- כדי להמשיך לראות עבודות בקטגוריית מיתוג, צריך לחזור לשם דרך התפריט. זה כאילו לצאת מהקטגוריה ולהכנס חזרה. נראה לי סיבוב מיותר.
בנוסף, במצב כזה הגולש בעצם עובר לקטגוריות אחרות, כי בדף הלקוח יש גם אתר, ופליירים ועוד, כשהוא בסך הכל רצה לעבור על הלוגואים...
2- נניח שהגולש לוחץ על לוגו שמופיע בקטגוריית מיתוג ועובר לדף הלקוח- כמובן שהלוגו מופיע ראשון. אבל אם הדוגמית נמצאת בדף "ווב"- בלחיצה הגולש יגיע לדף הלקוח, ושוב הלוגו יהיה העבודה הראשונה שתוצג. זה עלול לבלבל את הגולש (אפשר כמובן ליצור קישור עם עוגן, אבל זה נראה לי סתם מתוסבך).
3- יש לקוחות שעשיתי עבורם רק עבודה אחת, כך שלמעשה אין להם "דף לקוח", ואם הלחיצה תעביר את הגולש לדף שיש בו רק עבודה אחת, זה ייראה מגוחך.

בקיצור, מה שחשבתי לעשות, אבל אני לא יודעת אם זה הגיוני-
בלחיצה על הדוגמית, נפתחת העבודה בהגדלה, ויש אפשרות דפדוף בין העבודות בקטגוריה.
בתוך העבודה בהגדלה יש אפשרות לעבור לדף הלקוח.
בנוסף, בכל דף קטגוריה יופיע תפריט ימני ובו רשימת לקוחות, למקרה שהגולש ירצה לדפדף לפי לקוחות.

ואז אני חוזרת לבעיה הקודמת:
שוב, אם ללקוח יש רק עבודה אחת, חבל לי ליצור לו דף לקוח (ואז- איך הוא יופיע ברשימת הלקוחות מימין, ובדף הלקוחות הכללי?).

הסתבכתי לגמרי.
למישהו אולי יש רעיון איך לפתור את זה?
בעקבות האשכול שבו הזכרתי את Google Trends, משהו בצורה של גרף התוצאות שקיבלתי בחיפוש, תפס את תשומת ליבי...
אחרי ששמתי לב לתופעה, שיכללתי את החיפוש וצמצמתי אותו לכמה ביטויים שמדגישים אותה:
צפה בקובץ המצורף 131732

גם אתם רואים את זה? את הפיק הזה באזור התפר בין 2008-2009?

יש עוד אחד, קצת יותר קטן, -בקיץ 2006... רואים?

בהמשך היום אפרסם את התשובות, בינתיים אתם מוזמנים לברר/לנחש בעצמכם :)
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה