קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
שלום לכולם.
יש לי בעיה מוזרה.
יש 2 דפים באותו אתר - כתובים אותו דבר רק עם תוכן שונה.
הראשון -
http://www.voicecrafters.com/voice_over_afrikaans.html
השני - http://www.voicecrafters.com/voice_over.html
בדף השני מופיע סקלורר רק בכרום.אם אני מבטל את ה auto:eek:verflow שב css אז הסקרולר נעלם אבל אז הדף נראה לא כ"כ טוב בכרום - מישהו מכיר את הבעיה?
איך פותרים את זה?
באחד הדפים יש תמונה קטנה של פנים של אישה.

תודה רבה.
חברים יקרים אני צריך את חוו"ד המקצועית למקרה שקרה לי..

להלן השתלשלות הדברים:

1.
פנה אלי לקוח שרוצה לאחסן אצלי בשרת את האתר שלו, מדובר באתר ג'ומלה.
מתברר שעד היום אותו אחד (להלן המתכנת..) שהקים את אתר הג'ומלה דאג גם לקניית הדומיין האחסון וכו'.
אמרתי לו שלא נראה לי שתהיה בעיה וכו', ושיביא את החומרים של האתר וכו'.

2.
חזר אלי הלקוח ובפיו: זה המתכנת טוען שאתר ג'ומלה עובד רק על לינוקס.... - אמרתי לו שככל הידוע לי השרת שלנו הוא וינדוס, ויש לי על השרת גם אתרי ג'ומלה, ואין הגיון שזה לא יעבוד עם שרת וינדוס+IIS, (הפוך.. שרת לינוקס עם כל יתרונתיו הרבים עדיין לא מריץ ASP משא"כ וינדוס שמריצים הכל).

3.
חזר אלי הלקוח, עם בעיה חדשה: המתכנת שבעבר גם קנה בעבורו את הדומיין והוא לא מוכן לתת לו שם משתמש וסיסמה בשביל להפנות DNS לשרת שלי, - אמרתי לו שיגיד למתכנת שזה רכוש פרטי של הלקוח, הוא שילם על זה ואין למתכנת שום זכויות בדומיין גם אם הוא הגדיר את זה.

4.
חזר אלי שהמתכנת הסכים להעביר את הדומיין מחשבון משתמש שלו לחשבון משתמש אחר בגו-דדי. ברוך השם, רק חבל שלא הציע מלכתחילה.... כמו כן הוא ניאות להעלות את החומרים לאפטיפי של הלקוח. אגב, המתכנת לא מגיב בטלפונים בכלל, רק במיילים, ולא מתוך נכונות רבה.

5.
בדקתי את מה שיש באפטיפי.
יש שם תיקית קבצים של האתר, וכן קובץ נתוני sql, למיטב ידיעתי הנתונים של ג'ומלה אמורים להיות בקידוד utf8 בטקסט נקי, אך הקובץ הזה שהוא בס"ה 400 אלף תוים אני לא מצליח לייבא אותו ל mysql, וכאשר אני פותח את הקובץ בכתבן רגיל זה מה שאני רואה (תמונה מצורפת), מה זה אומר, אולי זה קידוד לא נכון, אולי חסר לי משהו בדרך? בידע? אני מוכן ללמוד, אולי באמת יש כאן איזה טעות או משהו שונה...
אגב, התקנתי כמה פעמים DB בחיי, כולל של אתרא קדישא הדין...

אני באמת לא יודע האם מדובר במתכנת שמנסה להקשות על הלקוח להעביר את האחסון למקום אחר, או שאכן יש חוסר תאימות/ הבנה אצלי בהתקנת אתר ג'ומלה לא מורכב מאד.
קבלתי את הניוזלטור והגעתי לאתר הזה http://wufoo.com/html5/
רק לי מוזר לראות את הנתונים של IE9 ב-HTML5?
לא דיברו על זה שהדפדפן שלהם תומך בתקנים וHTML5? (נכון הוא עדיין לא תקן אבל בכל זאת)
אני צריכה לשלוח את הניוזלטר הזה שנבנה בhtml וcss לתוכנה הזאת ששולחת:
http://www.yourmailinglistprovider.com/
ודווקא היא- זה הלקוח בחר
והוא מראה הכל חוץ מהתמונות (כלומר עיצובים כן)
אם מישהו מבין מה קורה פה? מה לשנות?
זה דחוף אמור להישלח הבוקר!!!!

אני מצרפת את הקבצים למי שיכול לעזור
אין מילים!
לקוח ביקש ממני לבנות לו אתר עם אפשרות צפיה בסרטוני וידאו כמו יו טיוב, ואפשרות העלאת אודיו, ופורומים וכו'

ראיתי ברשת שיש מערכת cms מוכנה לזה שנקראת
http://www.phpmotion.com/
עכשיו יש לי כמה שאלות, ולפני השאלות, המערכת הזאת בכלל מומלצת או שאין עליה ביקורות טובות?

1.המערכת בנויה ב php ואני מתכנת asp.net האם לא אמור להיות לי סיבוכים כלשהם?

2.האם ניתן להתקין ולנסות את המערכת על המחשב הביתי שלי (כמובן על שרת wamp ) כמו שעושים עם מערכת ג'ומלה, ואז לאחר הבניה פשוט להעלות את כל הקבצים לשרת?

3.האם זה קל לתרגם את זה לעברית או שזה מסובך מדי? והאם מישהו יותר על תבניות מעוצבות בעברית (RTL) ?

כמה כסף בערך עולה האחסון של אתר כזה לחודש, כי ראיתי באתר שהם מפרסמים איחסון אצל סיטרקס שזה חברה לאיחסון אתרים, שהאיחסון עולה כ 2.5$ לחודש או משהו כזה, זה לא אמור להיות יותר יקר?
תודה רבה לכל מי שיעזור.
באתר הזה:
www.parkhallsuites.com
בפיירפוקס זה נראה בסדר גמור, אבל באקספלורר זה פשוט מוזר.

הקישורים הם רשימת UL ו- LI, מוכנסים בתוך דיב ממורכז. חשבתי שאולי הדיב הזה קטן מדי והגדלתי וזה לא משנה לזה שום דבר.

מי מבין בזה ויכול לעזור?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה