קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
שלום לכולם !
אז קיבלתי אתמול את האייפד שהזמנתי, והיום התקנתי את האפליקציות.
פרוקריאייט,פוטושופ וקליפ סטודיו .
אגב ,היה סיוט בגלל נטפרי, אבל בסוף כמו כל יהודי טוב ,הסתדרתי …:)

אז התחלתי עם פרוקריאייט, תוכנה חדשה, מסקרן …;)
קודם כל , בדקתי את העניין של הגבלת השכבות שכל כך הלחיצו אותי עליו …
אז אוקיי, אין מה לדאוג : 200 שכבות פלוס , זאת הייתה ההגבלה …
זה נכון שישנה איזשהי הגבלה, אבל הוא מחשבן לבד לפי גודל המסמך והאיכות שהגדרת כמה שכבות הוא נותן.
ומאתיים שכבות , לגודל והאיכות שהגדרתי, זה סביר פלוס פלוס …

אז לציור עצמו :
קודם כל החוייה ממש כיפית. הממשק פשוט ומינימאלי , נקי וקל להבנה,
ללא השוואה לקליפ סטודיו או פוטושופ …

מברשות ממש מגניבות, לא הספקתי מדי להתעמק בהגדרות של המברשות , אבל זה נראה שיש שליטה מעולה
על ההגדרות של כל מברשת.
חוץ מזה שהתחושה היא ממש כשל ציור בעיפרון אמיתי . ה-apple pencil הוא רגיש בצורה מטורפת להטייה ולזוית,
והכל הרגיש לי ממש כמו דף ועיפרון.
המברשות ממש מעניינות , ועם מלא טקסטורות.

מה כן קצת הציק לי ?
כלי הבחירה קצת פחות נוחים מפוטושופ . חסר לי ה-magic wand …
שיטות השילוב בשכבות . המולטיפליי קצת שונה מהמולטיפליי של פוטושופ, וכמו כן שאר שיטות השילוב.

אבל זהו , בינתיים …

הנה ציור ראשון, מההתנסות .

Illustration_sans_titre.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה