קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
בס"ד

1.gif

אהלן חברים!
כפי שכבר הספקתם לקלוט (דרך הבאנרים - אחרת אני רוצה את הכסף שלי בחזרה ;) ) משהו חדש ומרגש מתרחש!!

בשעה טובה ומוצלחת אני ואחי/שותפי היקר דן סיימנו את הקומיקס שתמיד חלמנו לעשות, אלי-קופטר!
קומיקס עם סיפור עשיר בהומור, תזוזה, מתח ובאיכות ציור ברמה הגבוהה ביותר שיכולנו לספק!
והחלטנו לעשות עוד דבר שתמיד חלמנו לעשות - הקראה של הקומיקס בקובץ וידאו, עם קולות מצחיקים, אפקטים קוליים ומעברים מגניבים!
הענקנו שם לסטארט-אפ הזה:
**מוזיקה דרמטיתתתתתתתת**
לוגו1.png

ולא עצרנו כאן!
רצינו לודא שכולם ישמעו על זה, והחלטנו לפרסם פה באתר פרוג, בזכות הקהילה העשירה באיכות וביצירתיות!

עדין לא עצרנו בזאת!
בנינו אתר, בו תוכלו לראות/להוריד תקציר של הקומיקולי, ולהבין במה מדובר (אני ממש ממליץ לכם לצפות/להוריד את זה, זה בחינם וזה ממש מבדר), וגם כמה עמודים להתרשמות מהקומיקס.
בנוסף, אם אהבתם את התקציר ואת הרעיון, אתם יכולים לקנות את הקומיקולי בכל שעות היממה ולהוריד אותו במקום, ובתוך דק' ספורות להתחיל לצפות בו עם ילדיכם על מצע פופקורן וחיוכים מתרגשים!

כמה זה עולה אתם שואלים?
35 שקלים חדשים אני עונה.
אתם שואלים "מה???"
ואני עונה תפוח אד-מה!!

35 ש"ח גבירותי ורבותי, מחיר של מגש פיצה!

אני מצרף פה קישור ג'מבו להורדה של התקציר שיהיה לכל מקרה -
תהנו:cool:

בנוסף, הספר עצמו זמין לרכישה בחנויות, כבר כמה עדכנו אותי שהם הצליחו להשיג אותו.

אם ישלכם שאלות אנחנו זמינים בג'ימייל-
elikopter.comikoli

.....וזהו, נראלי שאמרתי הכל.
אשמח לשמוע את דעתכם חברים יקרים,
על הרעיון של הקומיקולי,
על התקציר,
ועל כל העולה בדעתכם!

חג סוכות שמח לכולם

יואל:cool:
בס"ד
"אמונה" - פרושה לתת לבורא עולם לקחת פיקוד
עברנו את כתיבת הדין, ואין לנו מושג מה נכתב בעבורנו...
מצפים בעז"ה לבשורות טובות ולשנה יותר מתוקה מזו החולפת,
אבאל'ה הטוב נותן לנו את האפשרות לשנות ולהזדכך...ננצל את הימים הספורים לפני חתימת הדין,
זה מרתיע ומפחיד... אך עם כל החששות והפחדים והאיחולים לשנה יותר טובה...
צריך לזכור שהשופט זה אבא שלנו.
שהוא הכל יכול...והוא הנותן והוא הלוקח!!!
הוא רוצה להיטיב לנו ----ובסה"כ מבקש שנאמין ונתקרב יותר!!!
גמר חתימה טובה!!!
❤️

רפואה שלימה במהרה בתוך שאר חולי עמו ישראל אמן:
ר' יאשיהו יוסף פינטו בן זהרי,הדסה אסתר בת ניצה, נועם בן גלית, אדל חנה בת רונית. מרדכי יהושוע זכריה בן שרה. אסתר בת חנה קיילא. שלו יונתן בן יעלה, יוסף בן ציון רחמים בן מז'אינה, יוסף חיים בן טוני.
הרב ברוך בן צביה, הרב משולם דוד בין אלטע הענדיל, הרב צבי בן שרה, אברהם יצחק בן חנה מערא, דבורה בת מזל רחל, , ר' מימון בן בתיה.חיה בת נעומי,
לזרע קודש בר קיימא: יקיר בן שושנה ונחמה יהודית בת ליליאן.
לע"נ : רבקה בת סוליקה,ליאת בת רחל,יניב יצחק בן רוברט,הרב יהודה אריה בן חיה, ציון בן ליזה.חנה בת דבורה, יוסף בן מסעודי.
לזייוג הגון: סתיו בת סמדר, איילה בת רוזה, שרה רייזל בת מיכל. הדס בת אהובה, נועה בת זהבה, חנה בת תרצה.
ולרפואה שלימה במהרה לכל חולי הקורונה, והסירותי המחלה מקרבך!!! אמן!!!
שנזכה לגאולה השלימה ברחמים רבים אמן!!!.

איור חיזוק - תשרי- 14.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה