קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
1.jpg

העבודה הבאה היא בכלל עיבוד של פיסול דיגיטלי בתוכנת תלת מימד.
אם אהבתם מוזמנים לראות עוד עבודות שלי באשכול של קת"מ:
אז שלום לכם
שמי הני פנט ,מאיירת ומעצבת דמויות כבר שנים ארוכות..
כמה שנים בדיוק? בעצם מאז שאני זוכרת את עצמי..(קלישאתי , לא?,אבל תכלס נכון..)
אם אדייק אז אומר שהתחלתי לאייר בצורה מקצועית מאז שסיימתי את קורס האיור הדיגיטלי שלי בפרוג, משהו כמו +5 שנים...
מאז לא הפסקתי ללמוד, כל הזמן אני מוסיפה ל''מאגר'' הזה במוח עוד ועוד ידע,כי כמו ששמעתי מפי האומן גדי פולק - אין דבר כזה מאייר ש''סיים ללמוד'' , תמיד יש במה להתקדם ומה ללמוד,
אז זהו , אימצתי את הרעיון בגדול...
יש לי משפט שכתוב לי מעל עמדת העבודה, ובעיקר חרוט לי במח

I CAN and
I WILL
! WATCH ME

תכלס, עם רצון אמיתי , כל אחד יכול להגיע רחוק, כל אחד!
אז מה אני מאיירת בעצם?
קומיקס, כמובן, וספרי ילדים,
ובעיקר אוהבת לעצב ולאייר דמויות חדשות, ולהלביש עליהם 'אופי, סגנון ,חיים שלמים בעצם... בקיצור- caracter design
עוד משהו-
דמויות מתוקות עם עיניים ענקיות הם הפייבוריט שלי :), אל תתפלאו לפגוש אותם הרבה בעבודות שלי...

אז, רוצים לראות דוגמאות? בכיף!
אתם מוזמנים תמיד לגשת לאתר שלי לצפות בעבודות נוספות, האתר מתעדכן מידי תקופה
כאן הלינק:
https://hennyp112.wixsite.com/hennypaneth

להזמנת עבודות ולכל שאלה בנושא :
hennyp112 בג'ימייל

כמה דמויות בסקיצה:
אומנת.jpg7.png2.png
עוד דמויות:
Indian.jpgחורף שלג.jpgילדה על עץ.jpgרוכלת.jpg

וכמובן, - קומיקס
ץ2.jpgץ4.jpg5.png
מקווה שנהנתם ..
הני פנט
קבלו טור שאהבתי מאת @בתיה רחל

המסר של הרבי מליובאוויטש ליוצרים

למה לא לעזוב את העסק ולהתמסר לתורה, מה תפקיד המוכשרים, ולמה ירד הרבי מליובאוויטש לתערוכת ציורים - לכבוד יום ג' תמוז

לפני ארבעים ואחת שנה, באי מרכז חב''ד העולמי, נחשפו למראה יוצא דופן - תערוכת ציורים.

ברוך נחשון, צייר ישראלי שכחלק מהכשרתו האומנותית למד אצל שלמה נרני, תלמידו היחיד של סזאן, מענקי הציור הצרפתי הפוסט מודרני, והתקרב לחסידות, זכה בו' כסלו תשל''ט למחווה נדירה יוצאת דופן, כאשר הרבי הגיע לבקר בתערוכת ציורים שהציג בבניין המשרדים הצמוד ל-770. בתחילה רצה להביא ציורים לחדרו של הרבי, אך הרבי הורה לו לעשות תערוכה במרכז חב"ד העולמי, ואף הוסיף 'אני אהיה הפותח'... הרבי שהה במקום במשך 50 דקות והעיר הערות על ציוריו.
בתום הביקור אמר לו: "אני מבקש שתפיץ את הציורים בכל האמצעים, בכל העולם". הרבי גם הורה לו לשזור בין הציורים חסידים שמחים ורוקדים.

5de77f1c71726_1575452444_news_main_gallery.png

דחף טבעי של הרבה יוצרים ואמנים מתחומים שונים שחזרו בתשובה היה - לנטוש הכל, להיכנס לעולמה של תורה ולפצות על כל השנים שלא נוצלו. כשאמנים אלה הגיעו אל הרבי, הם קיבלו מסר אחר: להמשיך ליצור, להמשיך לעסוק בתחום שממנו הגעת, אבל לא לשם אותה מטרה שבשבילה יצרת עד עכשיו, אלא למטרה אלוקית, ועל טהרת הקודש.

האפשרות הראשונה להסתכל על הדברים היא, שהרבי מכיר את רוחם, ויודע שאם הם ינטשו לגמרי את עולמם הקודם, ישברו, ותהליך החזרה בתשובה לא יהיה מיושב ונכון. אולי יש בזה אמת, אבל זו הסתכלות די רדודה. לרבי יש מסר ברור ליוצרים שאותו הוא לימד מ - עשיית המשכן. שם, מספרת התורה על הנשים חכמות הלב שטוו את העיזים, כלומר, טוו את הצמר בעודו על העיזים. אותן נשים הבינו, שאם יש להן יכולת מיוחדת או כישרון יוצא דופן, הוא ניתן להן למטרה אחת - לקב''ה, למקדש.

כל כישרון, כל יכולת, כל תחום - כל חלב לה', למקדש. למקדש הפרטי שנמצא בלב שלי ושלך, ולמקדש שייבנה במהרה בימינו אמן.

היום, זה היום בו יש לכל אחד ואחת מאיתנו להתחבר למסר של הרבי מליובאוויטש ולקריאתו הנצחית לכל אחד ואחת להשפיע ככל יכולתו, ובכל אמצעי

הלוואי ונצליח.
בעצם, אם ננסה - ודאי נצליח.
משיח נאו!
שלום לכולם
הרבה זמן לא שיתפתי משהו ... הגיע הזמן.
זה ציור לכריכה של ספר סיפורי ילדים בנושא גבורה,
כל מיני סיפורים שילדים סיפרו על התגברות שלהם , של אבא/ סבא וכו כשהיו ילדים.

כשקיבלתי את העבודה ישבתי וחשבתי ,
איך אפשר להמחיש בציור - "גבורה" ?
קראתי קצת את הסיפורים , ואחד הסיפורים תפס את עיני,
מדובר בסיפור על סבא של אחד הילדים שהגיע מאירופה לניו יורק
בתקופת לפני/ אחרי מלחה"ע השנייה ( באיזור ... לא זוכר בדיוק ;) )
וההתמודדות ידועה - לעבוד בשבת -או לא ...
פחות או יותר זה הסיפור עד להפי אנד ( כמובן ...:confused: )
כשקראתי את הסיפור, ישר קפץ לי הדימוי :
ילד קטן, מהגר טרי, בודד בלי משפחה
מול המגדלים רבי העוצמה של מנהטן ....
ילד קטן, אבל נחוש וגיבור ...

הסיבה שבחרתי בסיפור הזה דוקא ,
כדי להמחיש את כל שאר הסיפורים בספר,
היא שתיאור גרפי של התמודדות והתגברות , הוא בעייתי.
הכל מתרחש במוח...
איך תצייר את זה ?
למרות שלמרבה התסכול,
הרגשות שלנו הם צבעוניים, חיים ובועטים לא פחות, ואף יותר,
מהחיים הפיזיים ...
בסיפור של הילד בניו יורק יש אלמנט פיזי שמאד בולט,
ומאפשר לך לצייר את הקונפליקט :
הילד הקטן , הנמוך והעני
מול המערכת הענקית של ניו יורק רבתי,
סמל העוצמה הכלכלית של העולם...
הילד הקטן פיזית ,
מול המגדלים הענקיים פיזית ...

קדמי.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה