קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אז סיימנו את הקורס בפרוג ובין כל התותחים שהעלו כאן פרוייקטים לי לצערי לא היה את הזמן
אני כל כך שמח להיות חלק מקבוצה של כשרונות אדירים כל אחד מכיוונו ואישיותו. קיבלתי חברים טובים וקולגות.
תודה לחיים וטובי על ההזדמנות, שנה מלאה ופורה בעשייה והתקדמות.
@שולם פייגין אין לי מילים מאיפה להתחיל ואיפה לסיים נתת לי אומנות מהנשמה
ו@אבימי תודה, אחריך אני בטוח שאין כלי וטריק באילוס׳ שלא שמעתי את השם שלו פעם אחת בחיי לפחות;)
תודה תודה תודה ממליץ לכולם בחום

מצורף הציור גמר שלי וסרטון תהליך:

25799322-DA42-4DF1-82D5-C0B14740FAA4.jpeg

קישור לדרייב לסרטון תהליך:

פנתה אלי סופרת מוכשרת ביותר שסיימה לכתוב ספר בעתון נחשב.
תמיד נחמד שללקוח יש "וויז'ן" בראש לגבי המוצר - ואכן היא תיארה לי אותו: איור סכמטי של קרון שנוסע קדימה, ועל גביו יושבים זוג מבוגר, ומביטים לאחור.
אז דבר ראשון, בוחנים את עניין הקומפוזיציה. מה הטון המבוקש, מהו הסדר?
קומפוזימית כריכה למבט לאחור.jpg

בעתייעצות עם מיטב הקולגות, הן שלי והן של הלקוחה, נסגרנו על הקומפוזיציה הזאת:
קומפוזימית כריכה למבט לאחור 1.jpg
ייצבתי את הכיוון הזה לכדי סקיצה בסיסית:
סקיצה רכבת.jpg
כיוון שהלקוחה השתמשה במונח "סכמטי", הנחתי אוטומטית שהכוונה לאיור באילוס, בקווים סגורים וממוחשבים ועל כן:
רכבת 1-01.jpg
מסתבר שכוונתה ל"סכמטי" הכוונה מינימליסטי, אך לא "וקטורי".
מיד אזרנו חלצינו והפקנו משהו כזה:
רכבת.jpg

לשם ההמחשה עיבדתי את האיור לכדי סקיצה לכריכה:

רכבת צבע.jpg

הגרפיקית קיבלה את האיור הסופי הנל והפיקה את הכריכה הסופית:
במבט לאחור סופני.jpg

אני מחכה בקוצר רוח לקרוא את הספר עצמו.
הלוואי על כולם כאלה לקוחות!
ממש נהניתי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה