קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
משהו מתקופת בין הזמנים. לא יוצא לי כ"כ לעבוד על דברים כאלו אז היה נחמד לבצע.
אל האיור התווספו אח"כ קטעי טקסט ליד כל מבנה ובו"אפיון" של מי שבוחר לגור בו. אבל זה כבר מחוץ לתחום שלי...
מחנה בתים.jpg
ועוד קצת מהתקופה המשוגעת שחלפה:נסיך 3.jpg
מתוך פרויקט של 30 איורים בסגנון:
דבר בעיתו ג 217.jpg דבר בעיתו ג  138.jpg
וגם ללא צבע בכלל:
פעוטון 4 רישום.jpg
גם סגנון כזה(אחד מתוך סדרה):
ילד למשחק 5.png
בקיצור, כל לקוח וסגנונו וכל עבודה וסגנונה.
אשמח להערות!
 תגובה אחרונה 
מזמינה אתכן לתערוכה ייחודית בנושא "ראו באורי"
כל הפרטים בהזמנה.
בתערוכה תראו 30 יצירות (שרובן רישום/ציור) מרגשות עשויות בסגנונות שונים. (בפורום אמנות השכן העלית ספויילר של רישום סוריאליסטי שיוצג בתערוכה), בתערוכה יש את כל המנעד בין ריאליזם (לתייג אותך ציירת היפר-ריאליסטית??) למופשט, כשבכל עבודה יש המון לב. כן, היה לנו חשוב שבכל עבודה יהיה עומק מחשבה ושהיוצרת תביא משהו מעצמה.
וכן, יהיה גם מופע מוזיקלי של שירים מקוריים.
ברוכות הבאות!
ובשביל שלא יהיה רעש של הדרת גברים, ובגץ וכל מיני אז גברים המתעניינים יכולים לפנו אלי ואעדכן אותם בשעות רלוונטיות להם.
לצערינו התערוכה תעמוד רק ערב אחד. ועוד ביום חמישי של בישולים. אוי.

מעניין אתכן? רוצות להגיע? רוצות לעודד? (הכל התנדבותי וללא מטרות רווח) להיות חלק?
תגיבו, תעשו שירשורפלצת, תכתבו סתם: "וואלה מגניב, לא האמנתי שיבוא יום ותיהיה אמנות איכותית בבני ברק", או : "אמנות? זה הקישקושים האלה שלא מבינים אותם? עזבו אותי----" או:"הגרפיקה של ההזמנה ממש טובה" (תודה, חיה חיון המעצבת המוכשרת)

ציירות מפה שמשתתפות בתערוכה תרימו יד,
ומי שמתכנוונת להגיע, נשמח לשמוע!
רחלי
הזמנה ראו באורי-03.jpg
שמעתי מפה ושם על אנשים שלא שילמו על עבודות, התבאסתי וזעמתי בשביל אחרים, אבל זה פעם ראשונה שזה קורה לי.
כן.. אני יודעת.. לא משחררים את הציור עד שמקבלים תשלום. אני עושה את זה תמיד.
תמיד אני שמה סימן מים ענק של ''לא שולם'' והכל בא על מקומו בשלום.
אבל בפעם הספציפית הזאת שכחתי, אולי בגלל שזה מישהי שאני מכירה אישית וסומכת עליה, אולי בגלל זה שאני רואה אותה לעיתים קרובות ויודעת שהיא לא יכולה להיעלם לי.. בכל מקרה העניין נשמט.
היא קיבלה את הציור, התלהבה מאוד, הבטיחה לנסות להעלות בשכר ולשלם לי בתאריך מסוים.
...ונעלמה.
מתעלמת משיחות וממיילים.
יצאה לחופש מהעבודה, הסירה אחריות וגם המצפון כנראה יצא לחופש.
אז עד שאני אתפוס אותה פנים אל פנים- ציירתי בינתיים את הציור הבא.
ומקווה שתלמדו מהמקרה שלי, תסדרו את התשלום לפני העברת הציור, ותחסכו לעצמכם חודשים של המתנה, עשרות שיחות ומיילים ותסכול אחד גדול.
ומזכירה ללקוחות שביננו, יש מצווה של ביומו תיתן שכרו. בואו נקיים אותה בשמחה.
ככה זה מרגיש.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה