קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
    • דיון
    719
  • אשר כותבת submitted a new Article:

החיים במכחול: ראיון מרתק עם הציירת חני וולפא

כשאני פוגשת את חני, גיליון הציורים המקוריים שלה אחוז בידיה ביראת כבוד כלשהי "את המקור אני תמיד משאירה אצלי" היא מסבירה בחיוך. "אחרי הכל- שם השקעתי את הלב ואת תמצית הנשמה".

חני וולפא ציירת מוכשרת העוסקת בתחום באופן רשמי למעלה משלוש שנים, אז סיימה את קורס איור ממוחשב בפרוג ("ומאז אני משתלמת בעוד קורס ועוד קורס כי זה מדבק וממלא לי את הנפש"...) בעולם התעסוקה תכירו אותה כמאיירת קומיקס ודיוקנאות ואף יוצרת דמויות מותגים.

כשאנחנו מדברות על סגנונות שונים בציור, מסתבר כי לחני יש כמה...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    אחרי חודשים(שנים?) שאני מבטיחה לעצמי שהנה הנה אני הולכת ללמוד,
    עכשיו אני מתכוונת גם לקיים בעז"ה.
    משתפת פה בכמה ציורים שלי כדי שתוכלו לייעץ מה יתאים לי,
    אשמח ביותר אם תיקחו כמה דקות להתבונן ולתרום מניסיונכם.

אז קודם כל מה יהיה נושא הלימוד?
    אני רוצה כמובן הככלללל! אבל ככל הנראה אצטרך להשאיר נושאים לפעם אחרת.
    מה שממש זועק לי זה אנטומיה. בטוחה שאתם רואים את זה גם:(
    זה ממש מקשה עלי, חוסר הידע שלי.
    אז לכאורה אני רוצה להתמקד באנטומיה, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. יש עוד נושאים שזועקים שיפור?

איפה ללמוד? אצל מי?
    קורס? שיעורים פרטיים?
    כל בדל מידע שיש ברשותכם יעזור לי!
    בעיקרון יותר מדבר אלי לימוד בקבוצה. כשהייתי בלימודים מכל סוג, הרגשתי שזה נותן המון השיתוף, לראות מה אחרים יוצרים לאותן הנחיות, הארות וכו'. ואם כבר אשמח להרוויח חברה על הדרך (צרת העצמאיים:eek:).
    אבל אני מודעת לזה שלימוד פרטני יכול להיות יעיל יותר, ממוקד, אישי וקצר.

אני מירושלים. הצפון לא רלוונטי בשבילי, מקומות יותר קרובים יכולים לבוא בחשבון, תלוי במרחק, תדירות שיעורים, ועד כמה זה קורץ לי...

New canvas.jpgNew canvas2.jpgNew canvas3.jpg
    תודה רבה!

רקע.jpg סיימתי עכשיו ציור ללקוח
    ולפני שפרשתי לישון קצת בשביל עצמי...
     תגובה אחרונה 
    ליקי ;) submitted a new Article:

קריקטורות קטרקט ומה שביניהם

בס"ד

טוב בואו נדבר רק על קריקטורות בסוף, קיי?!

"תני איזה קריקטורה מצחיקה", אולי גם אתם חשבתם עד היום שקריקטורות אמורות להצחיק אתכם.

אז חשבתם אמנם אמת, אבל לא את כל האמת.

קריקטורות באות, או כדי להצחיק, או כדי להביע רעיון, מסר, אג'נדה, מחאה, הסכמה, עידוד של משו, מלחמה במשו ועוד. יחד עם הבלטה מופרזת של פרטים מסוימים.

נו טוב, המון מילים. הגיע הזמן לתת לקריקטורות לדבר:

מקור המילה קריקטורה הוא העמסה הוספה והקצנה. הנה דוגמא אחת טובה:

צפה בקובץ המצורף 500503

עוד הקצנה, הזמן עובר מהר...

Read more about this article here...
    • תודה
    Reactions: שני.ס ו-mayer2 //
    2 תגובות
    שבוע-האיור.gif

האשכול הרשמי לשבוע האיור

אחרי הדד ליין ובהתראה של כמה שעות עבודה, הנה תכנית מתעדכנת לשבוע הבעל"ט:
    • הלוגו של פרוג יצויר על ידי המאיירים - או הלוגו או דמותג. הכל כאוות נפשכם. אל תשכחו להוסיף קרדיט. במידה ויהיו כמה - נחליף אותו כל כמה שעות
    • הבאנרים באתר יוקדשו לטובת המאיירים, התעללו בהם כאוות נפשכם. ניתן לקשר אותם לאשכול שלכם שבו תעלו עבודות בצורה מעניינת ומרתקת (אל תייבשו את החברה)
    • במשך השבוע יתארחו כאן אמנים/ות בעלי שם, הם יעלו עבודות ויענו לשאלות. תניעו אותם למקומות מעניינים ולא לתשובות של כן/לא. אם תכבדו אותם (כוס קפה קר, עוגיות יבשות) יש מצב שהם ישארו איתנו.
    • פתיחת שערי הפורומים המקצועיים לרווחה בפני המאיירים (למעט תג וחכמת נשים), תתנהגו יפה... חשוב מאד שתעלו שם רעיונות לשיתופי פעולה או סתם רעיונות מקוריים (מה דעתכם על ניו בורן מצויר....).
    • כמובן בסוף השבוע כמו שהבטחנו נקבע ערב גיבוש. במשך השבוע הקרוב נדון עליו ביחד אתכם מי מה איפה וכמה.
    והכי חשוב! יש לכם מאמרים או שתרצו לעשות סקירה מעניינת על עבודות שעשיתם? תוכלו ללחוץ למעלה בצד ימין על פרסם מאמר. נאשר אותם בל"נ בשבוע הקרוב.

שיהיה לכולנו שבוע מוצלח פורה ומהנה

גדלי הבאנרים:

• באנר ראשי לרוחב 900 על 150
    • באנר קוביה 240 (גובה) על 250 (רוחב)
    • סטריפ 800 על 60
    • ואפשרי גם באנר לאורך בצד. רוחב 250 - כמו הקוביה גובה - 500

הפרסום יהיה לאחר אישור של מנהלי הפורומים ועל בסיס של כל הקודם זוכה

בהצלחה, חברי וחברות הקהילה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה