קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
ב"ה,
גם אני לכבוד פורים שיניתי תמונת לוגו למשהו פורימי והבעתי בו משאלת לב כמוסה שליי לשנה...
להיות מלכהההההההה.:D
לא סתם..לא בהכרח מלכה אבל אתם יודעים..:rolleyes:
אולי שתיהיה לי איזה גויה חביבה בבית שעושה בשבילי את הדברים שאין לי זמן לעשות, ואני בכל זאת עושה..
(שבגללם אני נשארת ערה עד שעות מאוחרות אולי?!:mad:)
אבל שלא תיגע לי בכביסה,רק אני עושה כביסה בבית!(תסביך..אוהבת כביסות מושבעת :D)

משתפת בעבודה שהוזמנה ממני אבלללללל---הלקוח נעללם. נ-ע-עעע-ל-ם.כן כן..דיייסאפיייר, כלשון הגויה הדמיונית החביבה שלי.
(לא לאא אני בכלל לא מקפידהה...אני? לא מה פתאום! אני במקום של שללללום הבננהה הכלללה ולדון לכף זכותת..
בכלל לא התעצבנתי..בכלל לא! נו אז מה אם שלחתי כבר כאאאאמה מיילים ועד עכשיו לא חזרו אליי..
נו אז? מי אני בכלל? חתיכת תולעת שני שכמוני,מי אני שהלקוח יועיל בטובו להגיב לי בכללל?? מייי אתתת?!?!?)
בכל אופן,:eek:
משתפת אותכם כיי נורא אהבתי את התוצאה ונהנתי לעבוד עליו,
והתייאשתי ממענה אנושי כולשהו מהצד השני..
מי שמעוניין לקנות את האיור,אני כאן. (תקנו אותו לפני שאני זורקת אותו מכל המדרגות מעצבים!:mad:-לנשום..שלווה..)
מי שרוצה איורים בסגנון -שוב,אני כאן.. (טיפה עצבנית אבל הכל טובבב)

אז פורים שמח לכל חברי הפורום היקרים!
שיהיה לכם תמיד שמיייח בלב ושמה שקורה באיור המצורף יתגשם בבחינת הנהפוך הוא שלו :D

עריכה:
רונית כתבת לי לעלות אותה מוגדל אחרי שכבר העליתי את ההודעה:eek:
אז מוסיפה אותה עכשיו בשבילך

עוד עריכה(כאילו שההודעה לא מספיק ארוכה..):rolleyes:
לרקע כללי..
הרעיון של האיור הראשון זה כשמשהו שלילי בעצם רוכב על הגב של בנאדם חוגג עליו ,
משגע אותו מתסכל מצער וכו'..בהגשה הומוריסטית..
ותודה רבה לרב' לוין על חוות הדעת על האיור כשהייתי צריכה ועל יעוץ ה"אמברקס".
(הרעיון הגאוני להוסיף ליצור כוס מקדונלס ביד זה רעיון שלו אגב. )
(כל הזכויות שמורות בלה בלה בלה..)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה