קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אני צריכה בדחיפות מישו שיוכל לצייר לי כמה ציורים (למצגת) על פי הסיפור הבא, (מינימום 3 ציורים) במחיר 100 ש"ח (מחיר מצחיק, אבל זה מה שהלקוחה מוכנה לשלם).

הסיפור-

גב' שמעוני היא אלמנה מבוגרת, שגרה בבית בנה הנשוי, מאז שבעלה נפטר.
יום אחד בשעת הערב היא רצתה להיכנס למטבח, אך נעצרה כששמעה את בנה משוחח עם כלתה בקול רם. קטעי משפטים ברורים הגיעו לאזניה:
-"הגיע הזמן להוציא אותה מביתנו"
-"כן, היא מיושנת וזקנה"
-"אמנם הילדים נהנים ממנה, אבל אין בה שום תועלת"
-"אנחנו כבר לא מרויחים ממנה כלום, היא סתם תופסת לנו מקום בחדר"
-"בהתחלה, כשהבאנו אותה הביתה, היא היתה מקסימה, אבל כבר מזמן התחלתי לחוש שהיא סתם מפריעה לנו פה"
-"הכי טוב שנעביר אותה למושב הזקנים שבקצה הרחוב, אולי שם מקומה"
-"כן, ייתכן מאוד שהיינו צריכים לעשות זאת מהתחלה"
את שאר המשפטים גברת שמעוני אינה שומעת, משום שהיא הלכה לארוז לעצמה את מעט החפצים שברשותה, תוך כדי שהיא כולאת דמעות זעם, עלבון ועצב. וחושבת לעצמה:"אם ם לא רצו אותי פה, הם היו צריכים לומר לי, לא הייתי נשארת פה, אפילו רגע אחד..."

(בנה וכלתה של גב' שמעוני שוחחו אודות כורסה ישנה ובלויה אשר הם חפצים להוציא מביתם ולמסור למושב זקנים.)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה