קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
חני היא אשה צעירה וחיננית, היא הנכדה של שכנה שלי, נתקלתי מדי פעם בציורים
שלה, היא כבר ציירה כמה כתובות בהזמנה אישית, יותר למגזר הכיפות סרוגות
למרות שהיא חרדית, מכיון שהסגנון שלה הוא יותר קליל.
יש לי תחושה שלמרות שהיא מחוברת מאוד לציור בנפשה, לפעמים יש לה חוסר ביטחון לגבי מה שהיא עושה מכיון שהיא אף פעם לא התמקצעה בנושא.
זה פשוט כשרון טבעי, ולדעתי למרות שיש לה מה לשפר, יש לה פוטנציאל.
מכיון שאני מעצבת ולא ציירת, המלצתי לה להעלות כאן עבודות שלה מדי פעם
ע"מ שתוכל לקבל חוות דעת בונה מאנשי מקצוע בתחום.

מצורפת כתובה שהיא כרגע באמצע לעבודה עליה והיא מתלבטת מה לשפר ולהוסיף
למעשה החלל הלבן הרבה יותר גדול אבל מכיון שנאלצתי לסרוק את הציור בארבעה חלקים ולחברם, אזי התכווץ קצת בגובה.

אז זהו... אני אשמח אם תתנו משוב חיובי, ואני מאמינה שיש על מה.
אבל כמובן חשוב גם לקבל הערות בונות. אני מעדיפה את הציירים שבכם
ופחות מעצבים מתחום אחר, כי גם אני כגרפיקאית יש לי הערות, אבל הן לפי העין שלי ולא לפי עין מקצועית דווקא של צייר. צייר יכול להצביע בדיוק על הנקודה הבעייתית
מזוית נכונה יותר.

אני מודה לכם מראש על שיתוף הפעולה. :)
  • 731
  • :)
    חנוכה שמח!

נשים (יום שני) :
    10:30 בדיוק הגב' רוחי מייט (שילת 250): הרצאה: " נקודה למחשבה היא נקודת זינוק" עמידה בעקרונות מול הלקוח, לאחר ההרצאה יתקיים דיון פתוח ומעניין.

12:00 שוקי דוכווני "ציור במכחולי הדיגיטל" הרצאה מרתקת בשימוש בתוכנת פיינטר האגדית בצביעה וציור עם לוח וואקום, לאחר ההרצאה יוקמו 5 עמדות לניסוי חופשי בלוחות וואקום ופיינטר.

13:15 עמרם פרת: - הלוגו - חשיבותו בעולם השיווק וגלגוליו לאורך השנים
    (עמרם פרת, יו"ר אגודת המעצבים הגרפיים לשעבר, בין עורכי הספר לוגו וסמל בישראל, יוזם ועורך ספרים ואלבומים בתחומים שונים. בעל ניסיון רב שנים בהוראה, חבר בועדת המלגות של קרן אמריקה ישראל למעצבים מצטיינים, חבר בועדות שיפוט ארציות בתחרויות מעצבים).

14:00 סופגניות שתיה כיבוד, נטוורקינג.

גברים (יום שלישי):
    11:00 בדיוק עמרם פרת: - הלוגו - חשיבותו בעולם השיווק וגלגוליו לאורך השנים
    (עמרם פרת, יו"ר אגודת המעצבים הגרפיים לשעבר, בין עורכי הספר לוגו וסמל בישראל, יוזם ועורך ספרים ואלבומים בתחומים שונים. בעל ניסיון רב שנים בהוראה, חבר בועדת המלגות של קרן אמריקה ישראל למעצבים מצטיינים, חבר בועדות שיפוט ארציות בתחרויות מעצבים).

12:15 שוקי דוכווני "ציור במכחולי הדיגיטל" הרצאה מרתקת בשימוש בתוכנת פיינטר האגדית בצביעה וציור עם לוח וואקום, לאחר ההרצאה יוקמו 5 עמדות לניסוי חופשי בלוחות וואקום ופיינטר.

13:15 'אברימי': היכרות עם 'חוזה העבודה' - עמידה בעקרונות מול הלקוח, לאחר ההרצאה יתקיים דיון פתוח ומעניין.

14:00 סופגניות שתיה כיבוד, נטוורקינג.

המפגשים יערכו במרכז הדרכה פרוג
    רח' צירלסון 19
    בני ברק
    <!-- / message --><!-- edit note --><!-- / message -->
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה