קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
  • 950
  • אני מעצב חוברת לימודים לזמן הקיץ, אני צריך בשביל השערים לשלב בתמונה 2 ילדים (ילד וילדה) ב10 וריאציות שונות. משתנה לפי הטקסט והתמונה שאצרף.

דוגמא א': ביקור במדבר בערב הסעודית.
    הם אמורים להיראות עייפים, צמאים ומותשים.
    צריך להתאים את הציור לטקסט שהם מדברים:

אורית: כמה חם במדבר בערב הסעודית, אני מאוד צמאה
    אורי: יש כאן אוהל בואי נכנס, הם בוודאי מכניסי אורחים.

דוגמא ב': ביקור בהולנד.
    אורית: וואו.. כמה טחנות רוח יש בכל מקום
    אורי: אני מקווה שיש רוח טובה והרגשה טובה באיזור
    בציור הבגדים אמורים להתנופף קצת מהרוח של הטחנה וכו'

• התמונות אני מספק מיד, הציורים לא אמורים להשתלב בתמונה כאילו הם אמיתיים, אלא 'מנותקים' מהתמונה - דבר שיקל על הציור.

• עבודה זריזה, ללא התעקבות על 'קטנות' מצידי. אפשר לרוץ מיד לאחר הסקיצה.

• אני משאיר ראש פתוח לצייר/ת, אם מסתבכים אני מוכן לעזור

• הצעת מחיר ודוגמא קטנה (מעבודות אחרות) בבקשה למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה