קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
צפה בקובץ המצורף 211515

1. פתרון חדשני שעוקף את הבנקים.
2. חברת אשראי חיצונית.
3. שוק אפור.

אנא, נמקו לי. בבקשה - בלי לחפש בגוגל ולראות מה באמת טיב החברה הז'אתי.

תודה רבה!

אברימי
שלום, אנחנו גרים בגרעין התורני בעכו.
מי שלא מכיר, העיר עברה בשנים האחרונות טלטלה משמעותית מבחינה דמוגרפית, נטישה של הרבה מאוד יהודים וכדו'.
על אף שבמספרים יותר מ80% מתושבי העיר הינם יהודים (כן ירבו!!!) התחושה הכללית של כל מי שנשאר היא מאוד עכורה וכואבת. תחושה של "אלמלא נתנה לי האפשרות גם אני הייתי עוזב"...

מתוך ניסיון לחזק את הרוח היהודית של תושבי המקום, לתת תחושה שהציבור היהודי עצום ורב וכו', חשבנו לקיים מנהג שנערך פה לפני שנים בקביעות ומשום מה נדם.

הרעיון מאוד פשוט - חשבנו להציע לכולם השנה לעשות תשליך על חוף הים.
כל זה, כמובן מלבד עצם הרעיון של ברוב עם הדרת מלך.

למה כדאי לאנשים להגיע:
  1. ברוב עם הדרת מלך
  2. מחזירים עטרה ליושנה
  3. החזרת העוצמה היהודית
  4. בטוח שיש עוד נקודות שאפשר לחשוב עליהם

למה אולי הציבור ימנע מלהגיע:
  1. למרבית הציבור בעכו קשה מאוד עם שינויים "אל תזיזו את הגבינה שלי..."
  2. לחלק זה מרחק הליכה מאוד גדול
  3. גם אלו שכן יגיעו, אורך החוף מאוד גדול - למה שיגיעו דווקא לנקודה שאתה אמרת להם להגיע?
  4. הקדמת תפילת המנחה לשעה יותר מוקדמת, פחות זמן "הפסקת צהריים"
  5. הפחד מהתקהלות, החשש מבני הדודים שגרים באיזור (על אף שבכלל אין ממה לחשוש!!!)
  6. מי אתה שתחנך אותי או תגיד לי מה לעשות?...
  7. למה שאני לא יפתח את הברז בבית וזה הכל?.....

ועכשיו השאלה לי אליכם,
השתדלתי לפרט ממש את המקסימום.

האם תוכלו לעזור לנו בכתיבה השיווקית ובכלל בניסיון לשווק את האירוע -
מה נכון ואיך נכון לעשות זאת???

חשוב לציין - המודעה אמורה להיות מופנית ממש לכלל המגזרים בעיר.
כבל עיר גם כאן יש מגוון רחב של אופיים - רוב רובו ספרדי עם נגיעה וזיקה למסורת בית אבא, אבל לא בהכרח בכלל לצערנו.
  • 583
  • שלום כולם. סופסוף יש לי את העונג להגיש לכם פוסט משובח של יהודית - אסטרטגית, באווירת סוכות הקרב ובא.

תודה יהודית!
    0 תגובות
    שלום, אני מפורום עיצוב גרפי, אבל אני ממש אשמח אם למישהו כאן יש רעיונות טובים בהמצאת שם, כי אני מרגיש שאני ממש תקוע עם זה..

אני עובד כרגע עם לקוחה, ואני בונה לה אתר שהוא בעצם יהיה הבלוג שלה. הבלוג עוסק בביקורת של מוצרים/מסעדות/חנויות, המתאימים במיוחד לאנשים שרגישים לגלוטן.

למי שלא יודע בדיוק מה זה אומר, אז אני אסביר בקצרה, שרגישות לגלוטן היא סוג של אלרגיה שמתאפיינת באי סבילות, או אפילו דלקות במעיים לאחר אכילה של גלוטן - חלבון שמצוי בחיטה. הגלוטן נמצא כמעט בכל דבר, אולם יש חברות או מוצרים שונים המתהדרים ברכיבים ללא גלוטן.

הלקוחה כשלעצמה היא חולת צליאק (אלרגית לגלוטן). היא מטיילת הרבה בעולם, ומבקרת במסעדות או חנויות שמכילות תפריטים או מוצרים ללא גלוטן, וכך למעשה סוקרת את הטעמים והאיכות.

הבלוג למעשה אמור לתרום לכלל ציבור הרגישים לגלוטן, כך שכל אחד שטס למקום מסויים, או מחפש מוצר מסויים, יוכל להתעדכן ולהתרשם לגבי זה בבלוג.

עכשיו מגיע החלק הקשה, אנחנו צריכים שם לבלוג. משהו קליל, קליט, אבל שמרמז איכשהו על תוכנו של הבלוג.

הלקוחה הציעה לקרוא לזה בלי"ג שזה קצת מזכיר את המילה בלוג, וזה גם ראשי התיבות של בלי גלוטן.

אבל משהו בזה נשמע לי קצת לא מתאים.

יש למישהו רעיון אולי?..

השם אגב, לא חייב להיות בעברית

תודה לכל העוזרים, שתיהיה שנה טובה וחתימה טובה לכולם

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה