קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
השתדלתי להימנע מקריאת הדיון האחרון על תמחור, כדי לא להגיע למצב שאני משתתפת בדיון ואז כולו מתנדף לעשן...
אבל ברפרוף כן שמתי לב שעלתה (שוב) הטענה שאם צלמות היו מצלמת מראש ביותר שימת לב - הן לא היו צריכות להשקיע זמן רב (או בכלל זמן) בעיבוד, והיו יכולות לתמחר נמוך יותר.

אני מאמינה שזה עניין של השקפה, והאמת היא שאני לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך לדיון בנושא (כי זה שרשור שאני פתחתי ולפיכך רצוי שאקרא את התגובות בו. ואם אני קוראת אני מוכרחה מוכרחה להגיב. ואם אני מגיבה על נושאים "חמים" אתם מוחקים. אז חבל...), אבל כן רציתי לשתף פה (באופן די חריג) כמה גירסאות לפני-אחרי מהסט האחרון שסיימתי לערוך. הילד היה מתוק אמיתי, שיתף פעולה כמו דוגמן בוגר עד לפרט הכי קטן. הלבוש היה נחמד ביותר, העור חלק ונקי, התאורה מושלמת (:rolleyes:) והסט-אפ בכללי מוצלח, מבחינתי.
ובכל זאת, כהרגלי, ישבתי זמן רב על העיבודים.

בהודעה הנוכחית אני מצרפת רק תמונות לאחר עיבוד, והן מצורפות פה בשביל שיתוף וחוות דעת (כמו שרשור רגיל).
בהודעת התגובה אצרף גירסאות לפני-אחרי לכמה תמונות.
המלצה: הורידו את שתי התמונות למחשב בלי להסתכל עליהן קודם, והסתכלו קודם כל בריכוז על גירסת ה"לפני". אני משערת שהיא תיראה לכן בסדר גמור. רק אח"כ עיברו לגירסת ה"אחרי" וגלו השיפור.
הי
עלה שיעור חדש - איך ליצור פנורמה בפוטושופ
דרך אוטומטית קלה ופשוטה לביצוע
לינק ליוטיוב
לינק לדרופבוקס
שאלות תגובות ולייקים יתקבלו בשמחה!
מקווה שיעזור
    אני מאד מתלבטת ביניהם
    מקווה שזה הפורום הנכון

אשמח אם תוכלו להאיר את עיני..

אופציה 1:
    מצלמת CANON עם 16MP, עדשה רחבה, וידאו HD עם קול, ב-₪449 + זיכרון 8GB ותיק מתנה, כולל 4 שנים אחריות!
    449 ₪

עד 3 תשלומים ללא ריבית!
    כרטיס זיכרון 8GB ותיק מתנה!
    השובר מקנה: מצלמת CANON POWERSHOT קומפקטית וידידותית למשתמש, מדגם A2300, עם 16MP, זום אופטי X5, עדשה רחבה של 28 מ"מ, צילום וידאו עם קול באיכות HD 720p, מסך LCD בגודל ''2.7, סוללת ליתיום ועוד, בצבע שחור.
    למפרט המלא - לחצו כאן.
    אחריות מלאה ל-4 שנים.

אופציה 2:
    איכותית וקומפקטית! מצלמה דיגיטלית מעולה מבית FUJIFILM, בגודל ומחיר קומפקטיים במיוחד של ב-₪299 בלבד!
    299 ₪

מתנה לרוכשים: כרטיס זיכרון 4GB!
    השובר מקנה: מצלמה דיגיטלית קומפקטית מבית FUJIFILM, מדגם FinePix AX500, לבחירה בין שני צבעים: אדום/שחור. בעלת רזולוציה גבוהה 14 מגה פיקסל ,זום אופטי X5 ,מסך גדול 2.7 אינטש ,מייצב תמונה דיגיטלי, צילום וידאו עם סאונד באיכות גבוהה 720 HD, צילום פנורמי וטכנולוגיה ייחודית לזיהוי אוטומטי של פנים בעת הצילום.
    (שימוש ב-2 סוללות AA)
    0 תגובות
    כללים למשתתפים ולשאר הצופים:

א. כל ניק רשאי להעלות תמונה אחת בלבד. התמונה תהיה ברזולוציה טובה.
    ב. התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
    ג. נתוני האקסיף יופיעו בהודעה. עדיפות להוספה בחתימת מים בקצה התמונה עצמה.
    ד.אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!!
    ה.התמונה חייבת להיות מצולמת ע"י הניק המעלה אותה!!
    ו. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלש תמונות יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
    ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
    ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בין השעה 20:00 עד חצות הלילה.
    ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני!
    ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
    ו. למותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.

טוב,אחרי שמחקתי את כל המגילה של רחלי מהפעם הקודמת......... ()
    הנושא השבוע הוא- איך לא "פירות"
    בהשראת החג שעבר עלינו לטובה
    מחכה לראות את היצירות היפות שלכם, ובתקוה שבנושא זה ההשתתפות תיהיה קצת יותר מרשימה.
    בהצלחה!
    מצרפת תמונה יחידה שמצאתי של פרי:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה