קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
:)

צפה בקובץ המצורף 54379

כפי ששמתם לב, אני באוירה פורימית,
אה, כן, גם מבצע גיבויים לאירועים, אז כיף להוציא מהם את הרגעים המשעשעים יותר...
אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו, שוקל על Z5 של סוני מבחינה תקציבית בדיעבד EX1
המטרה: צילום וידאו בחתונות, ואירועים, וסרטי תדמית,
אני בשלב ראשון בכל אופן לא אנצל את יכולות הHD ואצלם דווקא בפורמט DV מאחר ולציבור שלנו אין עדיין כונני בלו ריי כך שאף אחד לא ינצל, אבל מבחינת עורכים אני אהיה יותר מוגבל כי לא לכל עורך יש את המיחשוב המתאים לHD,
בנוגע לדעתו של yossmor2 שכתב לי באשכול אחר אני מצטט "הדגם הוא אותו דגם, האחריות היא אותה האחריות, מה נשאר? כמובן המחיר"
ובכן יוסי, יש לך טעות חמורה, הדגם אותו דגם אולי, האמינות לא אותה אמינות, השירות לא אותו שירות ואני אומר את זה אחרי שאכלתי קש, דוגמא: קניתי בזמנו כשהמקליטי DVD היו בחיתולים, מקליט של חברת פנסוניק דגם E65 דגם שהכרתי ממקום עבודה שעבדתי בו ולכן ידעתי שהוא נח וטוב, קניתי אותו בפהוטו ניסים או בכינוי שלו 4H או בשם האתר שלו CAMERA.CO.IL כך או כך, הוא המליץ לי בחום על הדגם הזה ומאחר שהיה לי היכרות עם הדגם הנ"ל הסכמתי, שילמתי מזומן 4500 ש"ח ממיטב כספי, אני מפעיל את המכשיר, שם דיסק ראשון, והדיסק אחרי כמה שניות מפסיק לבד את ההקלטה, ודפק את הדיסק, ניסיתי כמה סוגים של דיסקים שום דבר לא עזר, חזרתי לחנות, והוא טען לי שאני צריך דיסקים מיוחדים ואיכותיים, קניתי ממנו 100 דיסקים, למרות המחיר המופקע של 8 שקל לדיסק לפני מעמ אמרתי אם זה מה שצריך קדימה, לא התחכמתי למרות שיכולתי להשיג מהיבואן בפחות, אני מכניס את הדיסקים, ושוב נדפקים לי, חזרתי לחנות עצבני, והמוכר אמר לי שאני לא יודע להשתמש במכשיר, אמרתי לו אם אני לא יודע בו תראה לי, אז הוא אומר לי שגם הוא לא יודע... אמרתי לו אם אתה לא מכיר את הסחורה שאתה מוכר איך המלצת לי עליה? בסוף אמרתי לו שאני רוצה להחזיר את המוצר, הוא לא הסכים, הוא אמר שאם אני רוצה הוא מוכן לשלם לי חצי מהמחיר, אמרתי לו למה? הוא אמר ברגע שפתחת את הקרטון זה נקרא משומש, לא היה לי הרבה עצבים אמרתי יאלה כפרת עוונות, ויותר אני לא רוצה זכר מהחנות הזאת, אני אתבע אותו אחר כך אבל מה הסתבר? שהוא נוכל מנוסה, הוא הוציא לי חשבונית נגדית בצורה חכמה שמנעה ממני יכולת לתבוע אותו, קניתי מכשיר וידאו SVIDEO של JVC ב3500 שקל הוא לא קורא את כל סוגי הקלטות והמוכר לא רוצה להחליף או להסביר לי איך להשתמש, לשמחתי לפחות הוא פשט רגל מגיע לו, אבל האחים יוגנד לפחות מוכרים עם אחריות של ישפאר/AVCOM ֹ(חברת אם של ישפאר) שזה חברה עם שם מחינת שירות ולכן אני מסיק שכן יש חשיבות לאיפה לקנות מעבר למחיר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה