קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
שלום לחברי פורום צילום ואורחיו.

אתגר הצילום בשונה מתחרות צילום אינו נושא פרסים,
וכן, הצלם נדרש להתמודד עם משימה מאוד ספציפית ועפ"י הגדרות קבועות מראש.

להלן ההגדרות לאתגר הצילום הראשון:
- הנושא : אש.
- מה צריך להציג?
החל מגפרור קטן בוער או נר, ועד לבעירה/מדורה גדולה, היופי שבלהבות.
- מה לא להציג?
חפצים שרופים באופן לא מחמיא, ילדים מכבים נרות בעוגת יומולדת.
- הערה חשובה:
האתגר מסתיים בר"ח תשרי אי"ה, ולאחריו ייפתח האתגר הבא.

חברים,
מטרת האתגר כשמה כן היא, לנסות ולהתאמץ להוציא את תמונת השנה עפ"י הנושא, ההמלצה שלי היא לנסות ולחקות תמונה קיימת, מתוך מאגרי תמונות/תמונות מפורסמות, או חיפוש בגוגל ולהגיע לתוצאות הקורובות ביותר, מי שמספיק כשרוני שייצור מתוך כשרונו.
אני מותיר בידי את הזכות למחוק ללא הודעה וללא הסברים תמונות שלא תתאמנה לכללים,
יוצר שתמונתו נמחקה, מוזמן להעלות אחרת.
לכן, לאחר קריאת הכללים, קחו נשימה ורגע למחשבה (אפילו שניים), אין צורך למהר, האתגר אמור להוציא מאיתנו את ה"הכי טוב" שיש.

לצלמים המקצועיים והמקצוענים שבינינו,
זו ההזדמנות "לעשות שרירים", כאן המקום להראות מהי הרמה האמיתית של הפורום שלא מוצגת בו בכל יום.
אנא השתתפו והעלו מיצירותיכם, ראו פניה זו כאילו שלחתי לכל אחד מכם הודעה אישית. תודה.

שאלות נא לשלוח לי בפרטי,
באשכול זה אין להגיב, פרט לשליחת תודות.

נא לקרוא שוב בעיון.
בהצלחה לכולנו.
שלום לחברי פורום צילום ואורחיו.

אתגר הצילום בשונה מתחרות צילום אינו נושא פרסים,
וכן, הצלם נדרש להתמודד עם משימה מאוד ספציפית ועפ"י הגדרות קבועות מראש.

להלן ההגדרות לאתגר הצילום הראשון:
- הנושא : "..תשובה ותפילה וצדקה...".
- מה צריך להציג?
את התמונה הטובה ביותר בנושא/נושאים הנ"ל.
- מה לא להציג?
מטבעות באופן סתמי, ספרי קודש בספרייה וכדו'.
- הערה חשובה:
האתגר מסתיים בר"ח תשרי אי"ה, ולאחריו ייפתח האתגר הבא.

חברים,
מטרת האתגר כשמה כן היא, לנסות ולהתאמץ להוציא את תמונת השנה עפ"י הנושא, ההמלצה שלי היא לנסות ולחקות תמונה קיימת, מתוך מאגרי תמונות/תמונות מפורסמות, או חיפוש בגוגל ולהגיע לתוצאות הקורובות ביותר, מי שמספיק כשרוני שייצור מתוך כשרונו.
אני מותיר בידי את הזכות למחוק ללא הודעה וללא הסברים תמונות שלא תתאמנה לכללים,
יוצר שתמונתו נמחקה, מוזמן להעלות אחרת.
לכן, לאחר קריאת הכללים, קחו נשימה ורגע למחשבה (אפילו שניים), אין צורך למהר, האתגר אמור להוציא מאיתנו את ה"הכי טוב" שיש.

לצלמים המקצועיים והמקצוענים שבינינו,
זו ההזדמנות "לעשות שרירים", כאן המקום להראות מהי הרמה האמיתית של הפורום שלא מוצגת בו בכל יום.
אנא השתתפו והעלו מיצירותיכם, ראו פניה זו כאילו שלחתי לכל אחד מכם הודעה אישית. תודה.

שאלות נא לשלוח לי בפרטי,
באשכול זה אין להגיב, פרט לשליחת תודות.

נא לקרוא שוב בעיון.
בהצלחה לכולנו.
<!-- / message -->

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה