קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
סוג של צילום אומנותי של תכשיטים(אומנותיים גם כן) של אימי חלקם היא יצרה חלקם קנויים.
צולם בסטודיו מאולתר.(הבדים והרקע לקחתי גם מאימא היא תופרת אז מצוי אצלה בשפע דברים כאלה...)
P7314311.JPG
שרשרת מעניינת על רקע לבן.(קרדיט: יהודה קורן)
P7314338.JPG
(קרדיט: יהודה קורן)
P7314349.JPG
עגילים מכסף ישנים מאד.(קרדיט: יהודה קורן.)
P7314319.JPG
אבזם ססגוני.(שחור לבן וצבעוני כדי להדגיש את הצבע שלו.)(קרדיט: יהודה קורן.)
אשמח לתגובות/הערות.(מקווה שאהבתם את מה שראיתם...)
  • 682
  • טבע במרחק נגיעה. עמק הצבאים יש יגידו לא חוכמה ללכת לצלם שם הכול כל כך נגיש, אבל אני חושב שזה מקום מדהים!(כאחד שמאד אוהב את הארץ ואת הטבע שיש בה ונוהג לא להרוס שטחי מחיה של חיות בחרתי ללכת לעמק הצבאים, אפילו שהיה לי מקום באזור שלי שיכולתי ללכת לצלם שם אבל זו טריטוריה שאינה שייכת לי ואני רק מבקר בה וככל שמבקרים יותר החיות מתרחקות!)
    אז הינה כמה תמונות טעימה מהטבע המדהים והנגיש לכול!
    כהתחלה משהו מדהים, שאנשים נוהגים לא לשים לב אליו ולהתייחס אליו כמובן מאליו.
    P8014370.JPG
    קורי עכביש לאור השמש ברקע קנה מצוי.(קרדיט: יהודה קורן)

P8014402.JPG
    איך אפשר בלי צבי ארצישראלי הרי למה באנו? (קרדיט: יהודה קורן)

P80145320.JPG
    סופית שוחה לה במים בצהרי היום. (קרדיט: יהודה קורן)
    P8014713.JPG
    איך אפשר בלי עוד תמונה של צבי ארצישראלי מביט למצלמה. (קרדיט: יהודה קורן)

כשבאתי ללכת הייתי חייב לעשות עוד תמונה שתשאיר "טעם" מתוק בפה.
    P8014618.JPG
    ברווז בשקיעה באגם. (קרדיט: יהודה קורן)
    מקווה שאהבתם אשמח לתגובות/הערות.
    ***הייתה עוד תמונה שהייתי אמור לעלות אבל קרה משהו ולא הצלחתי לעלות אותה באיכות המלאה שלה אז...(היא תוצג כקובץ)
    ליפתא 3.jpg

ועוד תמונה שתכננתי אותה הרבה זמן אבל לא כ"כ הצליחה, והוקטנה מאוד בהעלאה.
    ליפתא 2.jpg

והכי מתאים למקום זה שחור לבן, (צולם בחורף)
    א.JPGב.JPG

ג.JPG

מקום מומלץ לסיור, ומאוד מומלץ לצילומים. רק שימו לב, אזהרת בורות חמורה!!!

אם אתם באיזור חפשו את הצבאים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה