קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
שם: הלל חמאוי
מצב משפחתי: נשוי + 7 בלע"ה
כמה זמן מתנדב בארגון: 13 שנים משנת 2008
עיסוק: אברך כולל

למה התחלת להתנדב : לפני הרבה שנים כשהיינו מגיעים לאירועי זק"א (לטפל בנפטרים) היינו מגיעים לאירועים כאלה מהר מאד.
אז זיהינו את הפוטנציאל שיש בלטפל רפואית בחולים עוד לפני שנצטרך חס ושלום להתעסק בכבוד המת.

מקרה מיוחד שאני זוכר: אירוע שאני מספר הרבה בפרט למתנדבים חדשים.
באמצע תפילת מנחה התקבלה קריאה על פציעה קלה לכאורה, הגעתי לרחוב כשאני מחפש פצוע- אדם בוגר צועק לי בלחץ גדול להגיע מהר לאיזור שלו, אני מרגיע אותו תוך כדי הוצאת הציוד הרפואי.
כשאני נכנס לבניין אני רואה ילד כבן 10 יושב בתוך שלולית של דם עם דימום מסיבי מרגלו.
הילד בעט בדלת, שבר את הזכוכית, וכשהוציא את הרגל הזכוכית יצרה לו קרע עמוק וארוך בירך.
פציעה המוגדרת קשה עם סכנה ממשית לחיים עקב איבוד דם רב.
הענקתי לו טיפול ראשוני עם חוסם עורקים כתום (CAT) ותחבושת נוספת להגן מפני זיהום. הילד קיבל נוזלים בוריד ופונה לבית החולים להמשך טיפול.
העניין המיוחד הוא שאסור לזלזל בשום מקרה רפואי, למרות שיש מקרים שבהם אנחנו פחות מועילים או עוזרים, יכולה להיות פעם אחת שאנחנו נהיה במקום הנכון בזמן הנכון והצלנו חיים שלמים.

NJ1_9692X.JPG

NJ1_9727.JPG

NJ1_9734X.JPG

NJ1_9599X.JPG
המשך של

תזכורת, מי שעוד לא תפסה מקום לצילומי שנה טובה בירושלים, מוזמנת לתפוס מקום:)
לקבלת פירוט החבילות ופרטים נוספים אפשר לפנות אלי במייל שבחתימה
IMG_2005 copy.jpgIMG_2020 copy.jpgIMG_2041 copy.jpgIMG_2076 copy.jpgIMG_2103 copy.jpgIMG_2126 copy.jpg
איזה כיף לקוחות חוזרים ועוד כאלו מהממים.
אז קבלו את סט הקיץ שלנו..
את שאר התמונות אני נאלצת להעלות בפורום הסגור- כי יש גם בנות גדולות.
המשך יבוא בעז"ה!
מומלץ לפתוח בגדולIMG_0248.jpgIMG_9952.jpg
למעלה