היי
מחפשת צלמת לצילום אומנות באוכל
כ 10 תמונות
עדיפות מבני ברק
תמורת קרידיט, פרסום
וקורס דיגיטלי לעיצוב פירות וירקות
אם את מעוניינת
p0504182990 בג'ימל
![]()
מפרסמת שוב..
אני מסיימת בקרוב לימודי תואר הנדסת תוכנה ומבצעת פרוייקט גמר חדשני ומעניין בתחום למידת מכונה ועיבוד תמונה.
כחלק מהפרויקט, אני מעוניינת ללמד את התוכנה לקבל סט תמונות או וידאו גולמי (ללא עריכה) ולדעת לבחון אותו כמו עין אנושית, לסנן את התמונות / וידאו היותר מוצלחים, לזהות, לסדר וכו'.
אני לא יכולה לגלות את הכל... חכו בסבלנות לסיום הפרוייקט!
הענין הוא שכדי ללמד את התוכנה (וליצור מודלים נכונים) אני צריכה המוווןןן נתונים שזה אומר סטים או אלבומים של תמונות ווידאו מאירועים שונים, וכאן...
חוגגים אירוע מצומצם של בר מצווה במתכונת קורונה?
רוצים הפתעה יחודית שאף אחד מהקרובים (גם האלה שלא יהיו פיזית) לא ישכח?
נשמח להפיק לכם סרטון מיוחד שעוסק בחתן השמחה,הקרובים שמברכים אותו,קליפ מוזיקלי מרגש ועוד ועוד...
מחיר מיוחד לחמשת הראשונים!!!
ניתן ליצור קשר ב:dolimedia שטרודל ג'ימייל נקודה קום,או בפרטי.
אני מוכרת את המצלמה שלי
עקב שידרוג
מצלמת 700D + עדשה 18-200 של טמרון
מגיעה עם בטריה נוספת, מטען ונרתיק
מחיר: 1200 שח
מצב שמור!
נמצא בבני ברק
מייל ekshteinstudio גימייל קום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הפצחן1 //